BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.474,68
GÜNCEL

1 Mart Türkiye Gündemi yeni

1 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Tanzim satışları ne zaman bitecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sebze ve meyve fiyatları düşene kadar tanzim satışlarının devam edeceğini belirterek "Sömürücülere bu ülkede hayat hakkı tanımayacağız" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak açıkladı yeni kredi devrede

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Geçtiğimiz hafta müjdeyi vermiştik. Bugünden itibaren KOBİ’lerimiz için Kobi Değer Kredisi-2’yi devreye alıyoruz" dedi.

Murat Kurum : Kredi faizinde yüzde 50'ye kadar hibe desteği verilecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 4 milyar liralık kredi kaynağı ile kentsel dönüşümde önemli bir süreci başlatacaklarını duyurdu. Kurum, "Burada yüzde 50'ye kadar kredi faizinde hibe desteği vererek kentsel dönüşüm için önemli bir süreci de başlatmış olacağız." dedi.

ABD'nin Afganistan barış planı sızdı! ABD askerleri çekiliyor

ABD askerleri çekiliyor. ABD Suriye'nin ardından Afganistan'dan da askerlerini çekecek. ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon), Avrupa ülkelerine sunduğu Afganistan barış planında Amerikan askerlerinin beş yıl içinde ülkeden tamamen çekilmesinin öngörüldüğü iddia edildi.

Seçimden sonra dolar kuru 5 liranın altına düşecek!

Parasını seçim var diye dolara yatıranlar dikkat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 31 Mart'tan sonra kur 5 liranın altına inecek dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan tanzim satış tepkisi

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, tanzim satışlarının milletin gözüne sokularak yapıldığını iddia etti. İmamoğlu, "o kuyrukta saatlerce vatandaşları bekleterek afişe etmekle, ben bu işi çözdüm diye çıkıp televizyonlarda konuşamazsınız. Ayıptır, günahtır." diyerek tepki gösterdi.

Sitene Ekle
Etiketler