BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,82
ALTIN 2.477,33
HABER /  MEDYA

Zuhal Topalla Sofrada Yeliz'e bakın kaynanası Meryem Hanım kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Yeliz ve Kayınvalidesi Meryem Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Yeliz kimdir kaç yaşında? Kaynanası Meryem hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 13 Kasım 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 12-16  Kasım tarihleri arasında ter dökecek olan Yeliz ve Kayınvalidesi Meryem Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Yeliz Ölmez ve kaynanası Meryem Hanım kimdir? Haftanın ikinci gününde yarışacak olan Yeliz Ölmez, 26 yaşında ve 2,5 yıllık evli. Karadenizli olan yarışmacı, dediğim dedik ve inatçı tavırlarıyla dikkat çekiyor. Meryem Hanım ise tam bir Trabzon fırtınası.

Zuhal Topalla Sofrada yeni yarışmacıları Suna'ya bakın kaynanasıyla neredeyse yaşıtZuhal Topalla Sofrada yeni yarışmacıları Suna'ya bakın kaynanasıyla neredeyse yaşıtZuhal Topalla Sofrada yeni yarışmacıları Suna'ya bakın kaynanasıyla neredeyse yaşıtZuhal Topalla Sofrada yeni yarışmacıları Suna'ya bakın kaynanasıyla neredeyse yaşıtHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.