BIST 9.801
DOLAR 32,49
EURO 34,94
ALTIN 2.430,58
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal'la Sofrada Sude nereli kaynana Meryem kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Sude Düzgün ve Kaynanası Meryem Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Sude kimdir kaç yaşında? Kaynanası Meryem hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 12 Aralık 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 10-14 Aralık tarihleri arasında ter dökecek olan Sude ve Kayınvalidesi Meryem Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Sude Düzgün ve Kaynanası Meryem Hanım Kimdir? Haftanın üçüncü gününde yarışacak olan Sude Düzgün, 26 yaşında ve 7 senelik evli. Aslen Yozgatlı olan yarışmacı asabi davranışlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kaynanası Meryem Hanım ise kontrolcü ve dominant birisi olduğunu iddia ediyor.

Zuhal Topal'la Sofrada kaynana Fatma kimdir Sude nereliZuhal Topal'la Sofrada kaynana Fatma kimdir Sude nereliZuhal Topal'la Sofrada kaynana Fatma kimdir Sude nereliZuhal Topal'la Sofrada kaynana Fatma kimdir Sude nereliHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.