BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.495,00
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal'la Sofrada kaynana Nazende kimdir Züleyha nereli

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Züleyha Eyüboğlu ve Kaynanası Nazende Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Züleyha kimdir kaç yaşında? Kaynanası Nazende hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 19 Aralık 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 17-21 Aralık tarihleri arasında ter dökecek olan Züleyha ve Kayınvalidesi Nazende Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Züleyha Eyüboğlu ve Kaynanası Nazende Hanım Kimdir? Çarşamba günü kaynanaları misafir edecek olan Züleyha Eyüboğlu 4,5 yıllık evli. 32 yaşındaki Eyüboğlu, aslen Hataylı. Kayınvalidesi Nazende Hanım ise havalı ve hırslı tavırlarıyla dikkat çekiyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliZuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliZuhal Topal'la Sofrada Trabzon'da! Fatma kimdir kaynana Müdaher nereliHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.