BIST 9.742
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.421,86
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal'la Sofrada İlayda kaç yaşında kaynana Neslihan Hanım kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün yani 4 Ocak Cuma günü yarışacak olan İlayda Tavşanlar ve kaynanası Neslihan Kırbaçoğlu kimdir sorusunun yanıtı belli oldu.

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 31 Aralık - 4 Ocaktarihleri arasında ter dökecek olan İlayda Tavşanlar ve kaynanası Neslihan Kırbaçoğlu kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım;

İlayda Tavşanlar ve Kaynanası Neslihan Kırbaçoğlu Kimdir? 10 bin liralık büyük ödülün belli olacağı haftanın finalinde yarışacak olan İlayda, 25 yaşında. Nişanlı olan İlayda hanım oldukça da hırslı birisi. Ayrıca inatçılığı ile de biliniyor. Neslihan hanım ise Anadolu mutfağı ustası olduğunu iddia ediyor.

Zuhal Topal'la Sofra'da İlayda kimdir kaynana Pakize'ye bakın Zuhal Topal'la Sofra'da İlayda kimdir kaynana Pakize'ye bakın Zuhal Topal'la Sofra'da İlayda kimdir kaynana Pakize'ye bakın Zuhal Topal'la Sofra'da İlayda kimdir kaynana Pakize'ye bakın HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.