BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
HABER /  MEDYA

Zuhal Topalla Sofrada birincisi 23 Kasım işte 10 bin liralık ödülün sahibi

Zuhal Topal'la Sofrada'da 19-23 Kasım haftasının final günü tamamlandı. 23 Kasım Cuma günü 16:30'da ekrana gelen bölümde, 10 bin liralık ödülü kazanan yarışmacı kim sorusunun yanıtı da belli oldu. İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 23 Kasım tarihli final gününe dair merak edilenler...

Abone ol

FOX TV'nin sevilen yemek programı Zuhal Topal'la Sofrada'da 19-23 Kasım tarihlileri arasındaki haftanın final günü tamamlandı.Gelinlerin en güzel yemekleri hazırlayıp kaynanaların beğenisine sunduğu programda haftanın son gününde sunucu Zuhal Topal, 10 bin liralık büyük ödülü kazanan yarışmacıyı açıkladı.

Zuhal Topalla Sofrada 23 Kasım Kazananı: Alınan sonuçlara göre; Aysel Hanımın gelini Esra, birinci olarak 10 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Esra Doğan ve Kaynanası Aysel Hanım Kimdir? Haftanın ilk gününde yarışacak olan Esra Doğan, 27 yaşında. Esra'nın eşi de profesyonel olarak aşçılık yapıyor.

Fox TV ile TV8 arasında yemek kavgası Zuhal Topal'ın eşi de karıştıFox TV ile TV8 arasında yemek kavgası Zuhal Topal'ın eşi de karıştıFox TV ile TV8 arasında yemek kavgası Zuhal Topal'ın eşi de karıştıFox TV ile TV8 arasında yemek kavgası Zuhal Topal'ın eşi de karıştıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

 Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.