BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.499,33
HABER /  MEDYA

Zuhal Topalla Sofrada Aslı kimdir kaynana Tülay'a bakın

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Aslı Kekeç ve Kaynanası Tülay Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Aslı kimdir kaç yaşında? Kaynanası Tülay hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 5 Aralık 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 3-7 Aralık tarihleri arasında ter dökecek olan Aslı ve Kayınvalidesi Tülay Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Aslı Kekeç ve Kaynanası Tülay Hanım Kimdir? Çarşamba günü yarışmacısı Aslı Kekeç, 24 yaşında ve üç yıllık evli. Hızlı ve çevik bir gelin. Kayınvalidesi Tülay Hanım ise tam bir eleştiri makinesi.

Zuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.