BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Zuhal Topal'ın eşi Korhan Saygıner kimdir Acun Ilıcalı'ya Zuhal Topalla Sofra'da yanıtı

Zuhal Topalla Sofrada programın yapımcısı Korhan Saygıner, Kanal D'deki 2. Sayfa programına bağlanarak kendilerine tazminat davası açmaya hazırlanan TV8'in patronu Acun Ilıcalı'ya yanıt verdi. Peki Korhan Saygıner kimdir nereli kaç yaşında? Zuhal Topalla ne zaman evlendi? İşte Korhan Saygıner'e dair merak edilenler...

Abone ol

TV8’deki Yemekteyiz programının benzerini yaptığı iddiasıyla Zuhal Topal’a ve FOX TV'ye tazminat davası açacağını söyleyen Acun Ilıcalı'ya yanıt gecikmedi. Zuhal Topal'ın eşi ve programın yapımcısı Korhan Saygıner, Kanal D'deki '2. Sayfa' programına bağlanarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Zuhal Topal da programın sunucularına bir mesaj atarak Acun Ilıcalı'yı kamuoyunda bir algı yaratmaya çalışmakla suçladı.

KORHAN SAYGINER KİMDİR? 4 kardeş olan Müzisyen Korhan Saygıner, ailenin en küçüğü olarak dünyaya gelmiştir. Ünlü sunucu Zuhal Topal ile 27 Ağustos 2008 yılında İstanbul Sarıyer Yeniköy’de bulunan Sait Halim Paşa Yalısı’nda evlenmiştir. Aslen İzmir Karşıyaka’lıdır.

2005 Yılında ilk albümü Yaz Beni ile müzik piyasasındaki yerini almış özellikle İstemiyor ve Yaz Beni şarkıları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Ayrıca 6 parça’da bestecilik yönünüde gösteren Korhan Saygıner 2015 Eurovision Şarkı yarışmasında 1. olan My Nubmer One parçasının bestecisi Cihristos Dantis ile ortak bir şarkıya imza atmıştır.

En son olarak Türk Böbrek Vakfı’nın organ bağışı kampanyasına destek amacıyla yaptığı “Bir Işık da Sen Tut” isimli besteyle saygın ödülleri toplayan Korhan, Sezen Aksu’nun unutulmaz “Tükeneceğiz”i ülkemizin önemli yorumcularından Funda Arar ile birlikte seslendirerek de şarkıcılıkta ne kadar iddialı olduğunu göstermiştir.

Zuhhal Topal'la evliliğinden Lina adında bir kız çocuğu bulunan Korhan Saygıner, Zuhal Topal'la Sofrada'nın yapım şirketi Dual Yapımın da sahibidir. 

Fox TV'den Acun Ilıcalı'ya yanıt Zuhal Topal'ın eşi de karıştıFox TV'den Acun Ilıcalı'ya yanıt Zuhal Topal'ın eşi de karıştıFox TV'den Acun Ilıcalı'ya yanıt Zuhal Topal'ın eşi de karıştıFox TV'den Acun Ilıcalı'ya yanıt Zuhal Topal'ın eşi de karıştıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN