BIST 9.751
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.420,82
HABER /  SPOR

Zorlu baba bizi bırakma

Vestel manisaspor'dan sponsorluğuna çekecek olan Vestel için taraftar sevgi gösteri yaptı. İşte sloganlar...

Abone ol

Vestel'in, Manisaspor'dan sponsorluğunu çekeceği iddiaları üzerine, bir grup taraftar Vestel Elektronik Fabrikası önünde toplanarak, Onursal Başkan Ahmet Nazif Zorlu'ya sevgi gösterisinde bulundu.

Vestel Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Pekcan önderliğindeki taraftarlar, ellerinde pankartlarla fabrika önüne gelerek, ''Zorlu Baba bizi bırakma, Vestel sen bizim her şeyimizsin'' şeklinde sloganlar attı.

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, tatil edilen Sakaryaspor maçının Ahmet Nazif Zorlu'yu derinden üzdüğünü belirterek, şunları söyledi:

''Kendisini bu fikrinden döndürmek için çaba harcıyoruz. Yoksa kulübün anahtarını valiye ve kentin belediye başkanına vermek zorunda kalacağız. Vestel Şirketler Grubu'nun kulüpten alacağı da gündeme gelecektir. Tüm bu olasılıkları düşünmeye başladık. Temennim, tüm bu olumsuzluklar olmasın, Ahmet Nazif Zorlu kulübümüze olan desteğini sürdürsün.''

Diğer yandan, Onursal Başkan Ahmet Nazif  Zorlu, yaptığı açıklamada, henüz bu yönde bir karar alınmadığını vurgulayarak, ''Bir durum değerlendirmesi yapacağız, nedir, ne değildir konuşacağız. Şimdi böyle bir karar yok'' dedi.