BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Zirvedeki popüler yorumcuların derdi var mı?!…

Popüler yorumcular, ülke sorunları,ikoncanlar, Hülya Avşar, beren Saat,Bucu Esmersoy,Murat Dalkılıç,Hadise,Demet Akalın

 

Popüler alemdekiler için Ramazan, Bayram, Gazze, terör, seçim, toplum olayları v.b. fark etmiyor. Toplumun derdi/tasası yok/her şey sütliman gibi, hiçbir düşünceleri yokmuşcasına eğlenmeye, gece hayatlarıyla, frikikler, cinsellik v.b.  absürt olaylarla* gündeme gelmeye  devam ediyorlar. Popüler yorumcuların tek dertleri “yaz boyunca ne kadar iş kapatabilirim”, “yeni dönemde nasıl programlar yapabilirim”  oluyor…Muhafazakar! toplumumuz da bunu kabul etmiş olacak ki, onları; takip ediyorlar, konserlere çağırıyorlar,  sosyal medyada okuyorlar/tıklıyorlar,  konser salonlarını dolduruyor, para kazandırıyor, o gazeteleri/dergileri alıyorlar, resimler imzalatıyor, yadırgamıyorlar. Zaten iletişim araçlarımız, halkımızı bu konuda habersiz bırakmıyor çok şükür!

Bu yazıda, derlediklerimizi, “ortaya karışık” sizlerle –yorumsuz olarak- paylaşalım (belki atlamışsınızdır!, eksik kalmayınız!):

 

“Beren'in kınası”

Bayramın ikinci günü Los Angeles'ta evlenecek olan Beren Saat ve Kenan Doğulu için, ünlü isimler Amerika'ya akın etti... (Çok şükür evlendiler, hem de yurt dışında!, gözün aydın Türkiye!)

 

Güzel, içten, enerjik... Ve aşık... Burcu Esmersoy, All dergisiyle buluştu, giderek yükselen farkındalığını, hayatına etkilerini, yeni kararlarını anlattı.Seni görünce aklımıza yaz geliyor... Sen kendini yaz kadını gibi hissediyor musun?
- Kesinlikle. Enerjimi güneşten alıyorum. Zaten Instagram hesabıma baktığınızda paylaşımlarımın çoğunun deniz ve güneşle ilgili olduğunu görürsünüz. Dinlenme denildiği zaman da aklıma deniz ve kumsal gelir. Herkesin “Çok sıcak, uyuyamıyoruz” dediği dönemde ben yorganla yatıyorum. Çünkü çok seviyorum sıcağı. Ayrıca yazın, insana çok yakıştığını da düşünüyorum. Mesela yanınca ten rengin çok güzel oluyor, kendini çok iyi hissediyorsun. Ayrıca sarışınlara da bronz tenin ekstra yakıştığını düşünüyorum. Kışın da Maldivler’e kaçışım ne kadar yaz tutkunu olduğumu göstermiyor mu?

 

“Bu iddia magazin gündemini sarsacak.”

Vahşi Ceylan Çapa!

Aras Bulut, İynemli'nin elinde sigara söndürdü!

 

“, geniş bir popom olsun istediğim oluyor.”

, ’nin ağustos sayısı için karşısına geçti. Röportajında “Türk kadını dediğin hatlı, balık etli, kıvrımlı. Niye kendimizle barışamıyoruz? Kendimizi sevemiyoruz?” diye soran Hadise, kendisiyle barışık olduğunu söyledi ve ekledi: “Kim Kardashian’ın poposuna . Benim de öyle geniş bir popom olsun istediğim oluyor. Üzerine de daracık, diz altına kadar inen etekler giyeyim. İstediğim an kilo alır, veririm. Ben nasıl istiyorsam öyle görünürüm. Bu bir konu olmamalı. Erkek sanatçıların biçimsiz vücutları, koca kafaları, cılız kolları haber olmazken kadınlardaki selülitin olması kadına şiddettir.”

 

“Venedik'te ön balayı”

Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan, Kasım 2013'te aşk yaşamaya başlamış, 10 Mayıs'ta nişanlanmıştı. 23 Ağustos'ta kına gecesi, 28 Ağustos'ta da nikahları var. Çift balayına bir süre çıkamayacak. Çünkü Engin Altan Düzyatan sonrası dizi film ‘Diriliş- Ertuğrul’da ‘Ertuğrul Gazi’yi oynamaya başlayacak. Sevgililer bu yüzden balayını öne çekti! Geçen hafta Çeşme’deydiler. Şimdi de ’e gittiler. altında romantizmin doruklarına çıktılar.

 

"Büyük görgüsüzlükler yaptım"
Demet Akalın, Elele dergisinin yeni sayısına röportaj verdi. Yaşam tarzını eleştirenlerin kendisini kıskandığını savunan şarkıcı, hayatının örnek alınması gerektiğini söyledi. “Ben çok küçük bir yerden geldim ve evet zamanında büyük görgüsüzlükler yaptım. Ama bir anda kim o kadar güzel para kazanmaya başlasa, yapardı. Eleştirilecek değil, örnek alınacak bir hayatım var.

 

“Ünlülerin kardeş kavgaları”

Açelya Elmas "O kötü hastalıkla mücedelem tam üç yılımı aldı. Tedaviler sırasında yürüyemez, konuşamaz haldeydim. O sırada yanımda sadece iki kişi vardı. Annem ve babam. Naz'dan (Elmas) hiç destek almadım. Hastalık sırasında anladım ki kan bağı değil kendine yakın hissettiğin insanlar önemliymiş" diye konuşmuştu.

“Bu dünya yalan dünya”

Yalan Dünya dizisi oyuncusu İrem Sak ile dizideki rol arkadaşı Okan Çabalar’ın, 3 yıl süren  -aynı evi paylaşacak kadar- yakın arkadaştılar. Ancak,  geçen hafta evleri ve yolları ayırdıklarını açıkladılar.

 

“Sevcan Orhan-Hasan Şaş sürprizi”
Halk müziğinin konservatuar mezunu, sevilen sesi Sevcan kalbini eski bir futbolcuya kaptırdı ve Hasan Şaş ile birlikte olduğunu açıkladı ve mutluluk pozları internete düştü.

 

“Demet Akalın’ın bedduası”

Ünlü şarkıcı, kendisinden çaldıkları parayla Marmaris’te işletme açan hırsızların birde konsere davet ettiklerini açıkladı. Öfkesinden deliye dönen Demet Akalın, “Her damlası kan irin olsun. Benim alın terimi çaldığınız için sürüm sürüm sürünün. Öbür dünyada yatacak yeriniz yok” diye beddua etti.

 

“İkoncan dikkatleri üzerine topladı”

İkoncan olarak tanınan Eda Taşpınar; yeni mayosu, düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine topladı. Adını taşıyan güneş kremi ve yağı ile sektörde iddiasını gösteren Taşpınar, objektifleri görünce kendisi için özel hazırlanan denize sıfır locadan apar topar kalktı. Bikinili görüntülenen Taşpınar, pareosunu giyip uzaklaştı.

 

“İkoncan İvana Sert tatilde…”

Geçtiğimiz yıl birbirinden seksi bikinileriyle Bodrum plajlşarına damgasını vuran Sert, önceki gün yine iddialı bir bikiniyle havuzda objektife yansıdı… 10 yıl evli kaldığı Yurdal Sert'ten geçen yıl Eylül'de boşanan ünlü İkoncan Ivana
Sert, yeni sevgilisi Sinan Akıman ile Çeşme'de tatil yapıyor.

 

“Burcu Kara’nın fırfırlı bikinisi”

Yaz tatilini Çeşme’de geçiren, ama bikinili görüntülenmemek için habercilerle köşe kapmaca oynayan Burcu Kara, mücadeleyi kaybetti. Ünlü oyuncu, önceki gün altı ve üstü farklı desenlerde fırfırlı bikinisiyle görüntülendi.

 

“Murat Dalkılıç aldatmamış…”

Ünlü radyocu Duygu Özkan’ın “hiç aldatıldın mı?” sorusuna Dalkılıç; Orta okulda aldatıldım, ama ben hiç aldatmadım. Çünkü ben dipdibe yaşayan bi adam olduğum için zaten Murat Dalkılıç “makyajlı mı makyajsız mı, kadın seversin?” sorusuna kesinlikle makyajsız tabii bir yere çıkınca bakmalı kendine ama ben öptüğümde ruj sevmem boya öpmekten nefret ederim” dedi.

 

“Gülşah Çelik tam bir dişi…”

Hem dişiliği hem de seksepalitesiyle son dönemlerde adından bir hayli sıkça bahsedilen manken, model ve danscı Ayça Gülşah Çelik'in gizemli ve mistik havası görenlerin adeta yüreklerini hoplatıyor...Gülşah Çelik, dikkat çekmeyi çok iyi bilen bir moda tutkunu ve etraftaki tek bir kişiyi bile ilgisiz bırakmayacak kadar kışkırtıcı. Kodlardan ve kurallardan sıyrılmış bir hayatın heyecanını her an yaşayan ve yaşatan tam bir dişi.
 

“Hülya Avşar ve eşcinsellik…”

Herkesi insan olarak görüyorum, “gay” diye ayırmıyorum. Asistanım eşcinsel; akıllı ve kıvrak zekaya sahip oluyorlar. Onlarla vakit geçirmekten zevk alıyorum.
Tehlikeli olduklarına da inanıyorum bir taraftan... Onların canını yaktığınızda, bulunduğunuz yeri terk etmenizde fayda var!
Zehra, eşcinselim derse; evladımdır, başımın üzerinde yeri vardır. Hiç garip gelmiyor bana, olayı büyüteceğimi düşünmüyorum.

 

* “….Ya da bir magazin haberi. 
"Ünlü sanatçı şaşırttı'' diye bir başlık. 
Aç yine galeri. 
75 tane yarı çıplak kadın fotoğrafı ve bir sürü anlamsız selfie'den sonra ünlü sanatçı niye şaşırtmış görüyorsun. Yaz günü kışlık pabuç giymiş meğerse. 
Hele bir de "Şok şok şok'' haberleri var ki sorma gitsin. 
İstanbul'da hortum haberinin görüntüsü, hortumun ucundan çek çek bitmez. 
Ayıptır ya!.. 
Daha fazla tık alıp bunu ilan edeceksin diye okuyucu bu kadar eşek yerine koyulur mu!
Haklısınız, koyulur. 
Eşeğiz ki, hâla açıp bakıyoruz...”(/yazarlar/fatih-altayli/977083-aklimizi-kendimize-saklamadik-saklamayacagiz)