BIST 9.557
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.486,82
HABER /  GÜNCEL

Zincirlikuyu'da eski askeri lojmanlarda yangın dehşeti

İstanbul Zincirlikuyu’da bulunan eski askeri lojmanlarda yangın çıktı. 12 katlı binanın 7’inci katındaki daire alev alev yandı. Yangın itfaiye ekiplerinin kısa süren müdahalesiyle söndürüldü.

Abone ol

Beşiktaş'ta bulunan eski askeri lojmanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 11 katlı binanın 8'inci katındaki daire alev alev yandı. Yangında, alt kattaki daire de kısmen zarar gördü.

Yangın saat 08.20'de, Zincirlikuyu Nisbetiye Mahallesi Malazgirt Sokak'taki Akademi Sitesi A Blokta çıktı. 11 katlı binanın 8'inci katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü. Tüm daireyi saran alevleri fark eden site sakinleri durumu itfaiyeye haber verdi.

Yangın sırasında, üst katlarda oturan site sakinleri dumandan etkilenmemek için kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, yürüme zorluğu çeken yaşlı bir kadının yardımına ise itfaiye ekipleri koştu. Yaşlı kadını merdiven yardımıyla indirmeye çalışan itfaiye ekipleri, başarılı olamayınca başka bir daireden geçerek içeri girdi. Yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.