BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,77
ALTIN 2.488,98
HABER /  DÜNYA

Zincirleme kaza: 2’si asker 6 kişi yaralandı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde aralarında devriye gezen jandarma aracının da bulunduğu 3 araç birbirine girdi. Kaza’da 2’si asker 6 kişi yarala...

Abone ol

Çorum’un Sungurlu ilçesinde aralarında devriye gezen jandarma aracının da bulunduğu 3 araç birbirine girdi. Kaza’da 2’si asker 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Sungurlu-Kırıkkale Karayolu’nun 6. kilometresi’nde meydana geldi. Sungurlu’dan Ankara istikametine gitmekte olan B.E. (22) yönetimindeki 06 KA 2357 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamete giden Er Ü.A.’nın kullandığı İlçe Jandarma Komutanlığı aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle jandarma aracı orta refüje çıkarken, aynı istikametten gelen N.T. (27) yönetimindeki 19 ED 141 plakalı otomobil jandarma aracına çarpan otomobile çarptı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında sürücü Er Ü.A., Astsubay Ş.A. ve otomobil sürücüleri B.E ve N.T., otomobillerde yolcu olarak bulunan A.Ö. (24) ve F.E. (14) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Er Ü.A. Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza nedeniyle araç trafiği bir süre polis gözetiminde kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlanırken, çekici yardımıyla otomobillerin kaldırılmasıyla tekrar eski haline geldi.
Kazayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.
(İHA)