BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Zina iması yapan müdüre yasak geldi!

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, süslenen kadınların zina yaptığını ima eden Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'a konuşma yasağı getirdi.

Abone ol

BURDUR Valisi Şerif Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden, "Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir" şeklinde paylaşım yapan Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'a konuşma yasağı getirdi.

''VALİ'NİN TALİMATI VAR''

Burdur Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalemi, "Müdür Bey Valiliğin talimatı üzerine basına hiçbir açıklama yapmıyor. Valimizin bu konuda açık talimatı var. Kurum müdürlerimizin hiçbiri basın açıklamasında bulunmuyor" diye konuştu.

SKANDAL PAYLAŞIMA YANIT VERİLMEMİŞTİ

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Meclis gündemine taşıdığı, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'ın, 2 Haziran 2014 tarihli "Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir" Facebook paylaşımı hakkında soru önergesi vermişti.

Hürriyet'e açıklama yapan Göker, özetle, "Mahmut Bayram ne zaman görevden alınacak ve hakkında soruşturma başlatılacaktır? Mahmut Bayram'ın bu sözleri 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçunu içermekte midir? Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Mahmut Bayram gibi düşünen insanların olup olmadığının araştırılması için Milli Eğitim Müfettişleri göreve çağırılacak mıdır?" sorularına yanıt istemişti.

Milli Eğitim Bakanlığı da soru önergesiyle Meclis gündemine taşınan konuyla ilgili bir işlem yapılmadığını bildirmişti.