BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Zihnimiz duygularımızın etkisinde kalabilir.

Mars ve Plüton arasındaki karşıt açı gün boyu zaman zaman aşırı hırslı, tutkulu enerjiler verebilir. İlişkilerde baskı, manipülasyon, duygusal veya fiziksel şiddet eğilimi artabilir.

Bugün 2 Temmuz Pazar... Güneş günündeyiz...

Terazi burcunda ilerleyen Ay ilişkilerde denge ve uyum arayışını öne çıkarıyor. Karşımızdaki kişilerin beklentilerini kişisel isteklerimizden daha fazla önemseyebiliriz.

Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcundaki Merkür ile karşıt açı yapacak. Zihnimiz duygularımızın etkisinde kalabilir. Yakınlarımız, ev, ailemizle ilgili düşünceler günlük planlarımızı etkileyebilir. Bir yandan da aile üyeleri ile ilişkilerde daha özenli davranmalıyız. Hassas enerjiler yanlış anlaşılmalara ve kırgınlıklara yol açabilir.

Yengeç burcundaki Mars ve Oğlak burcundaki Plüton arasındaki karşıt açı gün boyu zaman zaman aşırı hırslı, tutkulu enerjiler verebilir. İlişkilerde baskı, manipülasyon, duygusal veya fiziksel şiddet eğilimi artabilir. Özel yaşamımız, güvenlik, ailevi ve milli alanlarda da kaygı verecek tehditler oluşabilir. Bugün duyguların etkisinde kalıp dürtüsel davranmak zarar verebilir.

Ay öğleden sonra 16:17’de Uranüs ile karşıt açı yapacak ve boşluğa girecek. Ruhsal gerilim ve huzursuzluk artarken, kontrolü zor beklenmedik durumlarla karşılaşabiliriz. Bu saatlerde sakin kalıp, dinlenmek, şartları fazla zorlamamak daha yararlı olabilir.

Ay akşam 20:00’den itibaren Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak.