BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.325,93
GÜNCEL

Zeytinburnu'nda ağaç devrildi; 2 araç hasar gördü

Cevizilibağ mevkiinde yan yolda fırtına nedeniyle bir ağaç yola devrildi. İki araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücüler canlarını zor kurtardı.

Yapılan uyarıların ardından beklenen şiddetli yağış İstanbul’da etkisini göstermeye başladı. İstanbul’genelinde aniden bastıran yağmur, bazı cadde ve sokaklarda trafikte olumsuz etkilere neden oldu. Zeytinburnu'nda şiddetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi; iki araç hasar gördü. D-100 Karayolu Edirne istikametinde Cevizlibağ mevkiinde yol kenarındaki ağaç şiddetli rüzgarın etkisiyle seyir halindeki iki aracın üzerine devrildi. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken; araçlarda maddi hasar oluştu. D-100 Karayolu Edirne istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı.

Yetkililer uyarıyor!

Twitter hesabından uyarıda bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, "Tekirdağ ile Marmara Denizi Üzerinde CB (Cumulonimbus) bulutu var. Yıldırım, şimşek ve aşırı yağış üretiyor. 2 saat sonra İstanbul'un batısını etkiler" mesajını paylaştı.

Prof. Şen, sosyal medya hesabından, "İstanbul'da soğuk hava bugün ÖS etkisini hissettirecek gündüz 8-9 C ye kadar düşer bu da ortalamanın 4-5 C altında demektir Bugün yarın üşürüz. Önümüzdeki 20 saat yağışa dikkat etmeliyiz. Mazgallar yapraklarla dolu su birikmeleri olur. Eve erken gitsek iyi olur. Yarın ÖS yağış kesilir" diye yazdı.

Sitene Ekle
Etiketler