BIST 9.455
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.499,25
HABER /  MEDYA

Zeynep Öztürk Bu Tarz Benim'i terketti

Zeynep Öztürk Bu Tarz Benim yarışmasını terketti. Nur Bozar taktiğine başvuran Zeynep Öztürk 'elenmek istiyorum' deyip gitti. Peki Zeynep Öztürk kimdir?

Abone ol

Bu Tarz Benim 'de ikinci Nur Bozar vakası yaşanıyor. Bu Tarz Benim kızı Zeynep Öztürk 'elenmek istiyorum' diyerek stüdyoyu terketti. Nezaketi ile bilinen Zeynep Öztürk olay öncesinde Bu Tarz Benim kızlarına 'bu varoşlarla aynı yerde duramam' deyince Melisa Şahin 'in şoka girdi.

Bu Tarz Benim yarışmasına damga vuran isimlerden birisi olan Zeynep Öztürk tarzıyla yarışmacılar arasından sıyrılmayı başarmıştı. Son bölümde ise Bu Tarz Benim 'i terketmek istiyorum diyerek başvurduğu Nur Bozar taktiğiyle kriz çıkarttı.
melisa-şahin-şok-oldu.jpgMelisa Şahin 'e sinir krizleri geçirten ve sonunda davalık olma noktasına gelen Nihal , Zeynep Öztürk'ün damarına fena bastı. Zeynep Öztürk öyle çirkefleşti ki Melisa Şahin bile şoka girdi.

ZEYNEP ÖZTÜRK : BU TARZ BENİM 'DEN AYRILMAK İSTİYORUM
Zeynep Öztürk 3 Şubat günü yani bugün yayınlanacak Bu Tarz Benim yarışmasında Nihal 'in 'benim butiğim olsaydı ordan giyinirdim, daha küçük butiklerden sponsorluk istemezdim" sözleriyle eşi görülmemiş bir kavgaya imza atıyor. Beklenmedik bir çıkış yapan Zeynep Öztürk , Nur Bozar taktiğine başvurup "Ben elenmek istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım" dedi.

VAROŞLARLA AYNI YERDE KALAMAM DEYİNCE...
zeynep-öztürk-bu-tarz-benimi-terketti.jpgZeynep Öztürk öyle çıldırdı ki "Ben bu varoşların içinde daha fazla duramam" dedi. Diğer yarışmacılar bu söz üzerine şoka girdi ve "bize varoşlar dedi" diyerek tepki gösterdi. Zeynep Zeynep Öztürk şok sözlerin ardından "Hepsinin hesabını vereceksin! O maskeyi indir burama geldi ya..." diyerek stüdyoyu terketti.

zeynep-öztürk-bu-tarz-benim.jpgGüzelliği ve kendine has tarzıyla jüriyi etkilemeyi başaran Zeynep Öztürk Etiler 'de özel bir butik işletiyor. Yarışmaya da butiği için katılan Zeynep Öztürk , Bu Tarz Benim de hep şık giyimi ile öne çıktı.

ZEYNEP ÖZTÜRK KİMDİR?

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir-2.jpg1983 doğumlu olan Zeynep Öztürk estetikli olmasıyla bilindi. Bu Tarz Benim kızları içinde 31 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile dikkat çeken Zeynep Öztürk 'ün burnunda estetik bulunuyor.

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir-5.jpg
31 yaşındaki Zeynep Öztürk eskiden çok fazla kıyafet aldığını ve çok alışveriş yaptığı için annesiyle tartıştığını, butik açtıktan sonra rahatladığını söylüyor.

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir-1.jpg
İlerde iyi bir modacı olmak isteyen Zeynep Öztürk , yarışmadan kazandığı para ile yatırım yapmak niyetinde.

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir4.jpgVücudunda beğenmediği bir yer olmadığını söyleyen Zeynep Öztürk kendine fazlasıyla güveniyor. Bunu da Bu Tarz Benim galasında Müslüm Gürses kılığına girerek gösterdi.
bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir-7.jpg
Bu Tarz Benim jürisinden bir çok kez yıldız almayı başaran Zeynep Öztürk , sakin görünümüne karşın son bölümde yaşattığı krizle salladı. Bu Tarz Benim 'de Melisa Şahin 'in başbelası olan Nihal ile tartışan Zeynep Öztürk 'elenmek istiyorum' diyerek ortalığı ayağa kaldırdı. Nur Bozar 'ın taktiğine başvuran Zeynep Öztürk inanılmaz bir kavga çıkarıp stüdyoyu da terketti.

bu-tarz-benim-zeynep-öztürk-kimdir-6.jpg