BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.429,41

Zeynep Ilıcalı kimdir Acun Ilıcalı'dan kaç çocuğu var?

Şeyma Subaşı ile boşanmasının ardından ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın eski eşleri gündeme geldi. Peki Acun Ilıcalı'nın ikinci eşi olan Zeynep Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı'dan kaç çocuğu vardır?

Zeynep Yılmaz, 1976 yılında dünyaya geldi. 17 yaşındayken tanıştığı Acun Ilıcalı ile, 10 yıllık beraberliğin ardından 2003’te nikah masasına oturdu. Medya patronu ile birlikteliği devam ederken 1999 – 2000 yıllarında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. İlk olarak Cine5’te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalıştı. Bir süre sonra kendi mimarlık şirketini kurdu.

Zeynep Ilıcalı'nın, Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden Leyla ve Yasemin isminde 2 kızı dünyaya geldi.Acun Ilıcalı, Zeynep Ilıcalı ile evliyken, Şeyma Subaşı ile birlikte olmaya başladı. Yasak aşkı ile gündem olan Acun Ilıcalı, söylentilere kulaklarını tıkadı ve Şeyma Subaşı ile olan ilişkisinden de bir çocuk sahibi oldu.

Acun Ilıcalı ile 13 yıllık eşi Zeynep Ilıcalı, 2016 yılında anlaşmalı bir şekilde ayrıldı. 

Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları! İlk eşi ve ikinci karısı kimdir? Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları! İlk eşi ve ikinci karısı kimdir? Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları! İlk eşi ve ikinci karısı kimdir? Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları! İlk eşi ve ikinci karısı kimdir? HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN