BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,97
HABER /  MAGAZİN

Zeynep Alkan kimdir kaç yaşında dansı şaşı bıraktı

Zeynep Alkan kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, sevgilisi kim ve Zeynep Alkan instagram dansı en çok arananlar arasına girdi. Canan Hoşgör ve Hamdi Alkan'ın kızı olan Zeynep Alkan'ın dün instagram hesabına koyduğu ilginç dansı izleyeni şaşırttı. Seksi pozlarıyla ve değişik tarzıyla takipçi sayısını her geçen gün arttıran Zeynep Alkan'ı yakından tanıyalım

Abone ol

Zeynep Alkan kimdir, kaç yaşında, hangi üniversiteye gidiyor sorularu dün instagramda paylaştığı dans videosundan sonra merak konusu oldu. Hamdi Alkan'ın kızı olan 1998 doğumlu Zeynep Alkan anne babası gibi oyunculuk yapıyor. Bunun yanında sık sık sosyal medyada fotoğraf paylaşıp ilginç tarzını takipçileri gösteriyor. Peki kimdir bu Zeynep Alkan biyoğrafisine göz atalım...

ZEYNEP ALKAN KİMDİR: Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 yılında Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı olarak dünyaya geldi. İstanbul’da doğmasına rağmen aslen Hataylıdır. Zeynep Alkan’ın bir tane de Ayşe isminde kız kardeşi vardır.

Alkan, 12 yaşındayken Hisar Eğitim Vakfı Okullarında okuduğu sırada bazı tiyatro oyunlarında yer aldı. Bunun yanı sıra Zeynep Alkan 2 yıl Kadıköy Devlet Konservatuarında yarı zamanlı olarak viyola eğitimi de aldı. Renkli kişiliği ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 19 yaşındaki Alkan, güzelliğiyle de göz dolduruyor.

Zeynep Alkan, 26 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Fakat Hataylıdır. Yönetmen ve oyuncu olan Hamdi Alkan ile Canan Hoşgör’ün büyük kızlarıdır.

Zeynep Alkan’ın Ayşe adında bir kız kardeşi vardır. Star TV de Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide rol almaktadır. Gedikpaşa Anadolu Lisesinin 10/B sınıfın şımarık kızı Emoji yani Emel karakterini canlandırmaktadır. 12 yaşında iken Hisar Eğitim Vakfı Okullarında okurken bazı tiyatro sahnelerinde yer aldı. iki yıl Kadıköy Devlet Konservatuvarında yarı zamanlı viyola eğitimi aldı.

Renkli kişiliği ile sosyal medya da vine videolarından dolayı fenomen olmuş bir kişidir. Annesi ile babası ayrı olup, Hamdi Alkan ikinci evliliğini yaparak Selen Görgüze ile evlendi.