BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,55
ALTIN 2.492,44
HABER /  GÜNCEL

Zeki Üçok'un olay iddiası! Erdoğan'a eşlik eden F16 pilotları...

Emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok'un TSK'da hala aktif olarak görev yapan FETÖ'cü pilotlar ile ilgili iddiası büyük ses getirdi. Bu iddia ile de akıllara Erdoğan'a eşlik eden pilotlar geldi.

Abone ol

Emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok 15 Temmuz'un yıl dönümü vesilesiyle konuşmacı olarak katıldığı canlı yayında TSK'ya ilişkin çok önemli bir iddiada bulundu ve FETÖ'nün 180 pilotunun hala görevde olduğunu ifade etti. 

Türkiye'de, FETÖ'ye yönelik ilk soruşturmayı açıp üç kişinin tutuklanmasını sağladıktan sonra Ergenekon, Balyoz gibi peş peşe açılan davalarda kumpasa uğrayıp 43.6 yıl hapis cezasına çarptırılan, 5 yıl cezaevinde kalan emekli Hakim Albay Ahmet Zeki Üçok 15 Temmuz'un yıl dönümleri dolayısıyla konuşmacı olarak katıldığı canlı yayında çok önemli bir iddiada bulundu.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevde olan 180 tane F-16 pilotu olduğunu ve bunlara halen uçak verildiğini söyleyen Ahmet Zeki Üçok herkesi şoke etti. İtirafçı olup etkin pişmanlıktan yararlanan 180 pilotun hala görevde olduğuna dikkat çeken Üçok'un bu sözleri akıllara bugün basına yansıyan bir görüntüyü getirdi.

ERDOĞAN'A EŞLİK EDEN PİLOTLAR!

Bilindiği gibi 15 Temmuz'un anma etkinlikleri kapsamında Şehitler Köprüsü'ndeki anıtın açılışını gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün tören alanındaki faaliyetleri havadan denetlediği sırada kendisine eşlik eden F-16'lara selam vermiş ve bu kareler basına yansımıştı. İşte Ahmet Zeki Üçok'un bu açıklamaları sonrasında akıllara bu görüntü geldi ve bahsi geçen 180 FETÖ'cü pilotun kim oldukları sorusu endişe yarattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden F16 uçaklarının görüntüleri