BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,75
ALTIN 2.488,35

Zayıflamaya yardımcı besinler

Zayıflamaya yardımcı besinler

Bazı besinlerin kalorileri daha düşük olduğu için yağ yakmanıza ve kilo vermenize yardımcı olurlar.

Zayıflamaya yardımcı besinler

Hemen hemen bütün sofralarda yer alan yoğurt hem genel beslenmemizde hemde aynı zamanda kilo vermek en doğru tercihlerden biridir.

Zayıflamaya yardımcı besinler

Özellikle Çin olmak üzere uzak doğuda sağlıklı yaşam için bol miktarda tüketilen yeşil çayın vücudu incelttiği selülitleri azalttığı ve vücut direncini artırdığı birçok kaynakta mevcuttur. Metabolizmayı hızlandırması ve böylelikle kilo verme hızının artmasını sağlamaktadır.

Zayıflamaya yardımcı besinler

Tahıllar içerisinde daha fazla çözünebilen posa içermesi ile öne çıkan bir tahıldır. Ayrıca demir, selenyum, manganez, çinko, E vitamini ve diğer B grubu vitaminlerinin iyi kaynağıdır.Yüksek oranda çözünebilir posa ve antioksidan özelliği ile yulaf kanserden korunmada kullanılabilecek mucize besinlerden birisidir.Yulaf tüketildikten sonra içinde bulunan lifler su ile birleşip jelleşir ve mideyi daha geç terk eder böylece uzun süreli tokluk hissi sağlar.

Zayıflamaya yardımcı besinler

Sebzelerin arasından bizim için altın besin diyebiliriz. Son yıllarda yapılan birçok çalışmada sayısız faydası olduğu anlaşılan enginar, özelikle anneler tarafından çocuklarına mutlaka yedirilmesi gereken, olmazsa olmaz bir sebze olarak algılanıyor. Hatta yılda bir kere 40 günlük enginar kürü yapanlara her geçen gün daha çok rastlanıyor.