BIST 9.456
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,47
HABER /  MEDYA

Zaman'ın silahşörü Bülent Keneş öfke kustu

Today's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş yine twitter hesabından öfke kustu, eleştiri sınırlarını fersah fersah aşan Keneş, Erdoğan'a çattı.

Abone ol

İNTERNET HABER - Cemaatin İngilizce gazetesi Todoy's Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş sosyal medya hesabından yine AK Parti'ye ve Recep Tayyip Erdoğan'a öfke kustu.

Hükümet-Cemaat savaşında ağır ithamları ile öne çıkan Bülent Keneş, bugün İzmir'de emniyetçilere yönelik yapılan operasyonla birlikte yeniden coştu.

Recep Tayyip Erdoğan'a saldıran Keneş, "Hırsızdan,yolsuzdan, rüşvetçiden,komisyoncudan, talancıdan,yalancıdan, müfteriden, küfürbazdan cumhurbaşkanı olmaz!" diye yazdı.

Bülent Keneş'in öfkesinden Abdullah Gül ve AK Parti'ye tepki göstermeyen sade vatandaşlarda nasibini aldı.

İŞTE KENEŞ'İN TWİTLERİ;

-Milletin size emanet ettiği tüyü bitmemiş yetimin hakkını ÇAL-MA-YA-CAK-TI-NIZ!!! Bahşişi her peşin verenin önüne YAT-MA-YA-CAK-TI-NIZ!!!

-Anayasa'nın açık hükmünü açıkça ihlal eden seçilmiş Cumhurbaşkanı'na Anayasa'ya bağlı vatandaşlar neden saygı duysun, neden meşru görsün?

-Hırsızdan,yolsuzdan, rüşvetçiden,komisyoncudan, talancıdan,yalancıdan, müfteriden, küfürbazdan cumhurbaşkanı olmaz!"
-Ne uyduruktan bir devletimiz varmış... Bir adamın elinde maskaraya döndü.

screen-shot-2014-08-19-at-12.29.52-pm.png
screen-shot-2014-08-19-at-12.33.34-pm.png

İZMİR'DEKİ OPERASYON İÇİN DE BUNLARI YAZDI

-Aman ha acele edin... Üstünü örtmediğiniz pisliğiniz kalmasın!

-Hırsıza paydaş,yolsuza yoldaş, rüşvetçiye sırdaş, zulmü umursamaz bu kadar çok "dindar" varken iflah olamayacak ülkeyi Allah muhafaza etsin!

GÜL'E DE LAF ETTİ

-Halen cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül'ü anayasal sorumluluklarını yerine getirmekten alıkoyan nasıl bir sebep olabilir acaba? Bilen var mı?

screen-shot-2014-08-19-at-12.32.17-pm.png