BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25
HABER /  MEDYA

Zaman'da yer alan haber hayal ürünü

Zaman gazetesinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinden yayınladığı haber yalanlandı.

Abone ol

Zaman gazetesinin, Erdoğan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde, belediyede görev yapan isimler üzerinden yayınladığı haber yalanlandı.

Haberde yazılanların hayali olduğunu söyleyen dönemin Park ve Bahçeler Müdürü Dr. Ali Karakoç, “Hayali haberler yapın da nasıl paçavraya çevrileceğinizi görün. Sizler neyin peşindesiniz” dedi.

Zaman’da yer alan haberde ismi geçen Dr. Ali Karakoç açıklama yaptı. Haberde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde üst görevlerde bulunan isimler üzerinden suçlamalar yöneltiliyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde, Park ve Bahçeler Müdürü olan Dr. Ali Karakoç, Zaman’da yer alan haberin hayal ürünü olduğunu ifade etti. Karakoç, “Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullanmak için 780 km yol gidip oy kullandım. Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza güveniyorum. Böyle haberler ile neyin peşindesiniz. Hepinizin bir hesabı var ama Allah’ın da hesabı var” şeklinde konuştu.

GAYYA KUYUSUNA DÜŞTÜNÜZ

Haberde, Karakoç’un belediye içerisinde şahit olduğu yolsuzluklara dayanamayarak istifa ettiği bilgisine yer verilirken, Karakoç emekli olduğunu açıkladı. Karakoç, yalanladığı haberle ilgili şunları söyledi: “Belediye de yapılan bazı haksızlıklardan Sayın Tayyip Bey’in haberi olduğuna inanmıyorum. Dün Erbakan hocaya karşı 28 Şubat’ta komplo hazırlayanlar, bugün kazdıkları kuyuya kendileri düşünce, nasıl acayip sesler çıkardıklarını millet görüyor. Gayya kuyusuna düştünüz, savunmasız insanları da bataklığa çekmeye çalışmayın.”