BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,22
HABER /  GÜNCEL

Zaman Cem Uzan'ı fena tiye aldı!

Cem Uzan'ın Gülen Cemaati'ni hedef alan açıklamalarına Zaman'dan ilginç bir yanıt geldi. Uzan'ın iddialarını tiye alan Zaman "bir umut deyip paralele sarıldı" başlığını attı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Firari iş adamı Cem Uzan'ın Sözcü sine verdiği röportajda Gülen Cemaati'ne yönelttiği suçlamalara cemaat bünyesindeki Zaman gazetesinden yanıt geldi. Uzan'ın açıklamalarını "Cem Uzan da bir umut deyip paralele sarıldı" başlığı ile tiye alan Zaman, Uzan ailesine operasyon yapan ismin Hanefi Avcı olduğunu yazdı.

"BAŞINA GELENLERİ PARALEL SAFSATASIYLA AÇIKLADI!"

Uzan hakkında açılan davaların cemaatin yargı örgütlenmesi tarafından yürütüldüğünü iddia ettiği açıklamalarında "Pa­re­lel Yar­gı­’nın be­nim da­va­la­rım üze­rin­de­ki et­ki­le­ri­ni şim­di avu­kat­la­rım araş­tı­rı­yor." demişti. Firari iş adamnının açıklamlarını tiye alan Zaman ise ilgili açıklamaları "Banka hortumlamak ve dolandırıcılıktan hakkında davalar açılan Cem Uzan, başına gelenleri paralel safsatasıyla açıklamaya çalıştı." diyerek duyurdu.

İşte Zaman'ın Uzan'ın iddialarına yanıt olarak yayınladığı o haber:

HANEFİ AVCI DA PARALELMİŞ!

Cem Uzan’ın tuhaf açıklaması, akıllara Hanefi Avcı’nın iddialarını getirdi. Zira, röportajda Uzan’ın ‘kumpasçı, paralelci’ olarak sunduğu Avcı, Devrimci Karargah Örgütü soruşturmasından dolayı tutuklanınca “paralel” diyerek kendini kurtarmaya çalışmıştı.  17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ortaya attığı paralel safsatasındaki ağız birliği ortaya tuhaf bir durum çıkardı. Açıklamalar, sosyal medyada komedi olarak yorumlandı.

44333.jpg