BIST 9.092
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,54
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Zahide Yetiş'te Emre Nur konuştu : Kıyamet 11 Kasım pazar gecesi

11 Kasım 2018 pazar gecesini pazartesiye bağlayan saatlerde kıyamet kopacak diye istifa eden öğretmen Emre Nur yeni detaylar açıkladı.

Abone ol

Show TV'de Zahide Yetiş'in programında kıyamet kopacak diyerek istifa eden öğretmen Emre Nur ilk kez konuştu. Bu haftasonu yani 11 Kasım 2018 pazar gecesi kıyametin kopacağını iddia eden Emre Nur, 'kitabın sonuna geldik cehenneme sevkiyat başlayacak' dedi. İşte Emre Nur'un yeni açıklamaları:

-11'i akşamını bekleyin. Artık bu iş bitti o gece dışarı çıkmayın yüksek binalardan uzak durun. Benim öngördüğüm hiç bir şey yok. Ben aciz bir kulum. Bütün bilgiler Allah'tan. Bunu anlatması ifade etmesi zor.  Ve kitabın sonuna geldik. Artık kitap kapanacak. Tarık yıldızı düşecek. Ondan sonra toplama günü geliyor. Bir grup zaten dünyaya yaklaştı bir grup ayın karanlık yüzünde. Ay yarılacak ordan saldırıya geçecekler. Gögüslerinin içi dolu olanlar toplanacak. Bunların hepsi olacak. 11'inden sonra zaten görüşeceğiz.

11 Kasım pazar gecesi olacak
-
Gece gelecek herkesin ümidini kestiği bir anda gelecek. 11'inde pazar gecesi olacak. Benim hiç bir şeyi değiştirmeye gücüm yok. Yüksek katlı binalardan uzak durun. Denizlerden uzak durun. Mümkünse kayalık dağlarda kendinize yer edinin. 11'inin gecesinden kurtulanlarla görüşeceğiz. toplama gününde herkes dirilecek. Cehenneme sevkiyat başlayacak. Masal gibi değil mi? Kuran'ı okuyun Kur'an gerçek. Allah var.