BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.420,47
MEDYA

Zahide Yetiş'de şok olay! Canlı yayında rezil etti

'Kaynanam beni yaktı' diyerek Zahide Yetiş'in programına çıkan gelinin yalan söylediği ses kayıtları ile ortaya çıktı. Yetiş, canlı yayında 'Beni kullanamazsın' diyerek her şeyi ifşa etti.

Ekranların fenomen isimlerinden Zahide Yetiş, programına katılan bir kadının ses kayıtları eline geçince hesabını canlı yayında sordu. "Kaynanam beni kızgın su ve yağ dökerek yaktı" diye yalanlar söyleyen Nursel Demir'in ses kayıtları ortaya çıktı.

Nursel Demir, kayınvalidesinin kendisiyle aynı evi paylaşmak istemediği için uyurken üzerine kaynar su ve kızgın yağ dökerek yaktığını iddia ederek Zahide Yetiş'i aramış ve kendisine yardım etmesini istemişti. Yüzü kolları ve vücudunun bir çok yeri haşlanan, aylarca hastanede tedavi gören Nursel Demir'e bir çok estetik ameliyatta yaptırıldı.

Canlı yayında programa gelen bir telefon ve daha sonra ortaya çıkan bir ses kaydı ise gündeme bomba gibi düştü. 19 dakikalık ses kaydında Nursel Demir'in kayınvaldesi ile olan görüşmesi olduğu ve bu görüşmede Demir'in Zahide Yetiş'i ve programını kullandığını söylediği belirtildi. Zahide Yetiş ses kaydını izleyici ile paylaşmasa da duruma sinirlenen Demir, canlı yayını terk etti.

Sitene Ekle