BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,39
HABER /  MAGAZİN

Zahide Yetiş kaç yaşında kaç aylık hamile eşi kimdir?

Zahide Yetiş kaç aylık hamile olduğunu canlı yayında açıkladı. 4 aylık hamile olan Zahide Yetiş şu anda 39 yaşında. Zahide Yetiş daha önce çocuk sahibi olmadı bu bebek onun için ilk. Zahide Yetiş'in eşi Cem Arısoy bir işadamı ve medyadan uzak durmayı tercih ediyor. Peki Zahide Yetiş aslen nereli ve ne zaman doğum yapacak?

Abone ol

Show TV'nin sevilen ekran yüzü Zahide Yetiş anne olmaya hazırlanıyor. Hamile olan Zahide Yetiş 39 yaşında. Zahide Yetiş ve eşi Cem Arısoy'un bu ilk çocukları. Zahide Yetiş'in bebeğinin cinsiyeti merak konusuydu. Zahide Yetiş ve eşi Cem Arısoy bunu izleyici ile birlikte canlı yayıda öğrenmişti. Zahide Yetiş'in bebeği erkek olacak.

Zahide Yetiş programında hamileliğini şu sözlerle duyurmuştu: "Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim."

ZAHİDE YETİŞ KAÇ AYLIK HAMİLE : Zahide Yetiş 4 aylık hamile. 5 ay sonra doğum yapacak olan Zahide Yetiş bebeğini Haziran ayında dünyaya getirecek. zahide yetiş eşi cem ersoy kimdir nereli kaç yaşında

ZAHİDE YETİŞ ASLEN NERELİ KAÇ YAŞINDA : Zahide Yetiş, 1979 yılında Avusturya, Viyana'da doğmuştur. Babası burs kazanıp okul için Viyana'ya gidince Zahide Yetiş de gurbette dünyaya geldi. Anne tarafından Yunanistan – Selanik, baba tarafı Kütahyalı olan Zahide Yetiş'in bir kız 3 erkek kardeşe var. Zahide Yetiş çok küçükken anne babası boşandı, o babaannesinin yanında İzmir'de büyüdü. 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü’nden mezun olan Zahide Yetiş Çocukluk yıllarında TRT’de belgesel seslendirmeleriyle televizyonculuk hayatı başladı. TV8 ‘de “Kentlerin Dili” adlı programla Türkiye’yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yapan Zahide Yetiş, altı yıl boyunca Türkiye'nin ilk Teknoloji Programı olan ‘İnternet TV' yi sundu. Kanal D'de yayınlanan “Doktorum” programında yer alan Zahide Yetiş, daha sonra ATV’de “Zahide'yle yetiş hayata” adlı programda sunuculuğa başladı. Zahide'nin bu kanaldaki programı halen devam ediyor.