BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.309,80
HABER /  GÜNCEL

Yüzük hırsızları genç kızlar kamerada

Adana’da bir kuyumcuya girip 10 saniye içinde bir tabla yüzüğü çalan iki genç kız polisten kaçamadı. Olay anı, güvenlik kamerası tarafından ...

Abone ol

Adana’da bir kuyumcuya girip 10 saniye içinde bir tabla yüzüğü çalan iki genç kız polisten kaçamadı. Olay anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Tepebağ Mahallesi Çakmak Caddesi’nde meydana geldi. Hakan Su’ya ait olan kuyumcu dükkanına saat 17.46’da gelen iki genç kız, kalabalıktan faydalanarak 10 saniye içinde bir tabla yüzüğü alıp kaçtı.
Kuyumcu durumu fark ederek hemen kızların arkasından koşmaya başladı. Bu arada Güven Tim ekipleri de iki kızın kaçtığını görerek peşlerine düşüp, genç kızları hemen olay yerinde yakaladı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne getirilen kızların kimlik tespiti yapıldı. Kızlardan birinin Yağmur B. (19) diğerinin ise Yeşim I. (17) olduğu tespit edildi. Ancak yapılan araştırmada parmak izleri alınan kızlardan Yeşim I.’nın gerçekte Çiğdem K. (20) olduğu belirlendi. İki kızın 10 saniyede bir tabla yüzüğü çalması da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Zanlılar sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan bir tabla yüzüğü alan Çiğdem K. tutuklanırken, diğer zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
(İHA)