BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,79
ALTIN 2.478,70
HABER /  MEDYA

Yüz Yüze dizisinin son bölümünün neden yayınlanmadığı ortaya çıktı

Show TV'nin sevilen dizisi Yüz Yüze dün akşam neden yayınlanmadı? Yüz Yüze dizisi final mi yaptı? Tüm bu soruların yanıtı belli oldu. İşte dün akşam ekranlara gelmeyen Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun başrolünde yer aldığı Yüz Yüze dizisinin akıbeti.

Abone ol

Show TV’nin büyük umutlarla yayına sürdüğü Yüz Yüze dizisinin ilk 2 bölümü ilgi görmedi. Reytinglerde çok da başarılı sonuçlar almayan dizinin 3. bölümü ise dün akşam ekrana gelmedi.

Dizinin twitter hesabından yapılan açıklama gelişmeler için takipte kalın denilerek net bir açıklama yapılmadı. Peki Yüz Yüze dizisi final mi yaptı? İşte izleyiciler bu sorunun yanıtını bekliyor.

Yüz Yüze dizisi reytinglerde kötü sonuç alınca Show TV’nin yayın akışından çıkartılmıştı. Yüz Yüze’nin akıbeti belli oldu. Show TV diziden hemen vazgeçmedi. Zaten az sayıda dizi ile yoluna devam eden kanal, Yüz Yüze’ye konsept değişikliği yapılması için süre verdi. Dizi, konsept değişikliği için 1 ay ara verdi.

Sinem Kobal’ın uzun bir aradan sonra ekrana dönmesini sağlayan dizi hem güzel oyuncu için hem de partneri Birkan Sokullu için büyük önem taşıyor. Zira bu ikili daha iki bölümde tutmayan ve yayından kaldırılan bir dizi ile ciddi bir imaj yarası alacaktır. Show TV’nin dizinin yeni konseptinin başarılı sonuç almasını bekliyor. Bakalım neler yaşanacak?

Dizinin geçen hafta Perşembe akşamı ekrana gelen 2. bölümü reytinglerde Total grubunda 22. sırada, AB grubunda ise 19. sırada yer alabilmişti.

Başrollerini Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner, Merve Dizdar ve Selin Yeninci’nin paylaştığı yapım, geçtiğimiz günlerde yayın akışından çıkarılmıştı.