BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.299,22
MEDYA

Yuvamdaki Düşman 3. bölüm fragmanı

Yuvamdaki Düşman dizisi 3. yeni bölümüyle 8 Şubat 2018 Perşembe akşamı Show TV'de olacak. Yuvamdaki Düşman'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Yuvamdaki Düşman 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yuvamdaki Düşman'ın yeni bölümünde neler olacak? Yuvamdaki Düşman 8 Şubat 2018 Perşembe akşamı Show TV'de...

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gözünü diktiği varlıklı ve mutlu bir ailenin hikayesi. Genç kadın yeni bebek sahibi olmuş bu aileye bakıcı olarak girip gizli planını uygulamaya koyunca neler olacak?

 Yuvamdaki Düşman’ın başrollerinde, Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan yer alıyor.  Birbirinden farklı karakterlerin, farklı hikayelerinin anlatılacağı dizinin kadrosunda Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi başarılı isimler bir araya geliyor.

Sitene Ekle