BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,94
HABER /  DÜNYA

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Bolu ve Çorum dışında Karadeniz geneli ile Erzincan, Sakarya çevreleri ve ...

Abone ol

Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Bolu ve Çorum dışında Karadeniz geneli ile Erzincan, Sakarya çevreleri ve Sivas’ın kuzey kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun, Ordu, Rize, Artvin, Giresun, Trabzon’un doğu kesimleri ile bu sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığının Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Rüzgar, Marmara, Kıyı Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Anadolu’nun batısı ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden, Doğu Karadeniz’in doğusunda güneybatıdan kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle
Ankara: Parçalı bulutlu 28
İstanbul: Parçalı bulutlu 31
İzmir: Az bulutlu ve açık 34
Adana: Az bulutlu ve açık 36
Antalya: Az bulutlu ve açık 39
Konya: Parçalı ve az bulutlu 27
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer doğusu kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25
Artvin: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 36
(İHA)