BIST 9.814
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.432,30
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

YURTKUR yedek öğrenci listesi açıklandı

2013 KYK YURTKUR yedek öğrenci listesi sonuçları açıklandı.

Abone ol

2013 KYK Yurt başvuruları açıklandı. Açıklanan başvuru sonuçlarına göre boşta kalan yerlere yedek öğrenciler yerleştirilecek.

Üniversite öğrencileri, kayıt sıralarının gelip gelmediğini http://www.kyk.gov.tr adresinden öğrenebilecek.

2. Hafta Yedek öğrenci ; Sırası gelen öğrencilerin 16-20 Eylül 2013 tarihleri arasında yurt kaydını yaptırması gerekmektedir.

KYK YEDEK LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN...


BAŞVURU YAPARKEN DİKKAT!

Burs ve öğrenim kredisi müracaatında bulunan öğrencilerin beyanlarının doğruluğu, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından Kamu kurum ve kuruluşlar nezdinde araştırılacaktır. Beyanlarınızın doğru olmadığının tespit edilmesi halinde burs veya öğrenim kredisi hakkınız iptal edilecektir.

İnteraktif müracaatınızı yaparken her alanı dikkatlice inceleyiniz,Hatalı, eksik bildirim, gerçeğe aykırı beyan; burs veya öğrenim kredisi almanızı engeller.Kimliğiniz ile ilgili bilgileri, mutlaka nüfus cüzdanınıza bakarak cevaplayınız.Evli iseniz ve eşiniz çalışıyor ise aylık net gelirini tam ve doğru olarak yazınız.

Burs ve öğrenim kredisi almaya hak kazanan öğrencilere ait bilgiler www.kyk.gov.tr internet adresinden öğrenilebilecektir. Ayrıca adrese herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.
Maddi hata nedeniyle yapılması gereken değişiklikler, müracaatların bitim tarihinden itibaren 30 gün içinde Kuruma bildirilmesi halinde değerlendirmede dikkate alınacaktır.

Öğrencinin durumunda meydana gelen değişiklikler müracaatların bitim tarihinden itibaren 30 gün içinde Kuruma bildirilmesi halinde değişiklikler değerlendirmede dikkate alınacaktır.