BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Yurt dışına çıkacak hava limanına erken gelsin

Atatürk Havalimanı’nda da pasaport işlemlerinde yeşil, gri pasaportu bulunanlar ve KKTC ile Gürcistan’a gidecek olanlar ekstra kontrole tabi tutuluyor.

Abone ol

Darbe girişimi sonrası darbecilerin yurtdışına çıkışının önlenmesi için Atatürk Havalimanı pasaport kontrol noktasında da sıkı önlemler devam ediyor.

Yaz döneminde yolcu yoğunluğu da artınca pasaport noktalarında zaman zaman uzun kuyruklar meydana geliyor. Havayolu şirketleri ve ilgili kurumlar, yolcuları havalimanına erken gelmesi konusunda uyarıyor. Atatürk Havalimanı’nda da pasaport işlemlerinde yeşil, gri pasaportu bulunanlar ve KKTC ile Gürcistan’a gidecek olanlar ekstra kontrole tabi tutuluyor. Yaz sezonunda yolcu yoğunluğu da eklenince pasaport kontrol noktasında da zaman zaman uzun kuyruklar meydana geliyor. Dün de Atatürk Havalimanı pasaport kontrol noktalarında uzun yolcu kuyrukları eksik olmadı. Kuyruk, pasaport noktasından dışarı taşarken, yolcular işlem yapabilmek için dakikalarca kendilerine sıra gelmesini bekledi. Havayolu şirketleri ve ilgili kurumlar yolcuların havalimanına erken gelmesini istiyor.