BIST 9.812
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.430,87
HABER /  GÜNCEL

Yumurta mağduru öğrencilere kıyak!

Yumurtalı protesto mağduru IMF Türkiye Temsilcisi Mark Lewis, kendisine yumurtağ yağdıran öğrencilere kıyağını yaptı!

Abone ol

Bursa Uludağ Üniversitesi'nde (UÜ)düzenlenen 16'ncı İktisat Sempozyumu'na katılan IMF Türkiye Temsilcisi Mark Lewis'e yumurta atan öğrenciler, Lewis'in kendilerinden şikayetçi olmaması üzerine haklarında işlem yapılmadan serbest bırakıldı.

ewis'e yumurta atan aynı grup öğrenciler, bir süre önce de Uludağ Üniversitesi'nin akademik yılı açılışına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı, 'Parasız eğitim istiyoruz' diyerek protesto etmiş ve Arınç'ın şikayetçi olmaması sonucu serbest bırakılmışlardı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Türkiye Ekonomi Kurumu'nun Uludağ Üniversitesi'nde dün gerçekleştirdiği 16'ncı İktisat Sempozyumu'nun ikinci oturumuna konuşmacı olarak katılan IMF Türkiye Temsilcisi Mark Lewis 'Öğrenci Kollektifleri' adlı topluluğunun yumurtalı saldırısına uğradı. Salona izleyici gibi gelen öğrenciler, Lewis'in konuşma yaptığı sırada kendisine yumurta atıp, 'IMF defol bu memleket bizimdir' yazılı pankart açtı. Saldırı karşısında Mark Lewis eğilerek konuştuğu kürsüyü kendisine siper ederken, güvenlik görevlileri tarafından salondan çıkartılan protestocu öğrenciler ise IMF Türkiye Temsilcisi'nin kendilerinden şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakıldı.

ARINÇ'A YUMURTA ATACAKLARDI

Protesto gösterisini gerçekleştiren 'Öğrenci Kollektifleri' Grubu üyeleri, bir süre önce de Uludağ Üniversitesi'nin akademik yılı açılış törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı 'Parasız eğitim istiyoruz' diyerek protesto etmişti. Bülent Arınç'ın şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakılan öğrencilerin üzerinden ise 20'ye yakın pişmiş yumurta bulunduğu açıklanmıştı.