BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.505,90
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Yüksel CHP'nin iktidarını ilan etti!

İzmir Milletvekili Adayı Alaattin Yüksel, AK Parti'nin CHP'den korktuğunu iddia etti

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediyesinde mali polis ekipleri tarafından yapılan aramaya ilişkin, ''Yaklaşan CHP iktidarından AKP son derece rahatsızdır'' dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Bergama'yı ziyaret eden Yüksel, partisinin ilçe başkanlığında partililerle bir araya geldi.

Yüksel, parti binasında yaptığı konuşmada, İzmir Büyükşehir Belediyesinde polis tarafından yapılan aramaya ilişkin şunları söyledi:

''Yaklaşan CHP iktidarından AKP son derece rahatsızdır. Demokratik ülkelerde gece yarısı baskını olmaz. Son zamanlarda ülkemizde insan hak ve özgürlüklerine ve hukuk kurallarına aykırı baskın ve gözaltılar söz konusu. İzmir ile ilgili AKP iktidarının açıklayacağı çılgın proje de İzmir Büyükşehir Belediyesi baskınıymış. Suni gündemler yaratılarak, çılgın projeler öne sürülerek ülkemizin gerçek sorunları unutturulmaya çalışılmaktadır. Gerçek sorun ve en ağır sorun işsizlik ve yoksulluktur. Fakat tüm bu sorunlar CHP iktidarıyla çözüme kavuşturulacaktır. Evrensel hak ve özgürlükler üzerine hazırlıkları sürdürülen bir anayasa hazırlığımız var. Toplumun her kesimine yönelik projeler hazırlanmış durumda.''