BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,47
HABER /  GÜNCEL

Yüksek Sosyete'de Cansu'nun zor kararı 19. bölüm fragmanı

STAR TV'nin Perşembe akşamları ekranlara gelen Yüksek Sosyete dizisinin 19. yeni bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. Yüksek Sosyete detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Star TV'nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete'de Kerem (Engin Öztürk) ile Hazar Ergüçlü (Cansu) arasında ipler kopma noktasına geliyor. Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde başka neler yaşanacak? Yüksek Sosyete fragmanı haberimizde.

YÜKSEK SOSYETE YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yüksek Sosyete 19. yeni bölümde çiftler arasındati uçurum her geçen gün açılıyor. Kerem'i Sude'yle gören Cansu; çok zor olsa da bir karar verir. Artık Kerem, onun sevdiği Kerem değildir ve dönüp gitme vakti gelmiştir. Kerem ise ilk defa çıktığı yolun, ne kadar can yakıcı olduğu gerçeğiyle yüzleşir.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM ÖZETİ

Yüksek Sosyete son bölümünde şunlar yaşandı: Kerem'e karşı hala kendini suçlu hisseden Cansu her fırsatta kendini affettirmeye çalışır ancak Kerem, bu çabaları görmezden gelir. Sonunda Kerem, bu aşka kapılarını tamamen kapatmak için affedilmez bir adım atar. Oliva'yı ve Mert'i kaybedecek olmanın hırsıyla Bedia, bu ortaklık nedeniyle Süreyya'yı suçlar. İki kadın tekrar karşı karşıya gelir ve aralarındaki dostluk köprüleri yıkılır. Diğer yandan Bedia'nın baskısı işe yaramaz, Ece Mert'e daha sıkı sarılır. Süreyya'yı ise zor günler beklemektedir. Metin, Levent konusunda ipleri eline almaya çalışırken, Işıl ise Ela'yı almak için her şeyi göze almıştır.

YÜKSEK SOSYETE KONUSU

Yüksek Sosyete, Güney Kore yapımı High Society dizisinden uyarlanan ve Burak Sağyaşar tarafından yapılan yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay'ın oynadığı dizide heyecan dorukta.

YÜKSEK SOSYETE OYUNCU KADROSU