BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,36
HABER /  GÜNCEL

Yüksek Sosyete 21. bölüm fragmanı dizinin yayın saati değişti!

STAR TV'nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete'nin yayın günü değişti. Yüksek Sosyete 20. yeni bölümü Cumartesi akşamı ekranlara gelecek.

Abone ol

Star TV'de başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün oynadığı Yüksek Sosyete dizisinin 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, yüzükleri hazırlayan Kerem, Cansu'ya evlenme teklif etti. Kerem'in anne babasını rencide etmeye çalışan Süreyya, Cansu'nun büyük tepkisi ile karşılaştı. Yüksek Sosyete dizisiyle ilgili bir haberde kanaldan geldi. Dizinin yayın günü Cumartesi'ye alındı. İşte Yüksek Sosyete detayları...

YÜKSEK SOSYETE 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kerem yelkenleri suya indirmeye başlamıştır. Cansu'ya methiyeler düzen Kerem, "Bir insan kaderinse günde üç kere çıkarmış karşına, ama ben kadere inanmam, biz seninle karşılaştık ama hep teğet geçtik birbirimizi, ne olur bizi hiçbir şey ayırmasın artık olur mu?" diyerek yüzüğü takar. Bu durumu annesine açıklayan Cansu, Kerem'e aşık olduğunu dile getirir. Süreyya ise Kerem'in anne babasının hizmetçi olması nedeniyle bu duruma karşı çıkar. Diğer taraftan Ece ile Mert'te evlilk konusunda kararlarını almışlardır. Fakat onları da Bedia tehlikesi beklemektedir. Metin'in ise Levent mücadelesi devam etmektedir. Levent'in Süreyya'ya olan ilgisini bir türlü ekarte edemeyen Metin için çanlar artık çalmaya başlamıştır.

YÜKSEK SOSYETE 20. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE KONUSU

Yüksek Sosyete, Güney Kore yapımı High Society dizisinden uyarlanan ve Burak Sağyaşar tarafından yapılan yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay'ın oynadığı dizide heyecan dorukta.

YÜKSEK SOSYETE OYUNCU KADROSU