BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.437,56
HABER /  GÜNCEL

Yüksek Sosyete 16. yeni bölüm fragmanı neler olacak?

Yüksek Sosyete yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete 16. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti internethaber.com'da.

Abone ol

Yüksek Sosyete 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yüksek Sosyete 15. bölümde olaylar koptu. Dizide Sude, Kerem ile Cansu'nun arasına girerek dizideki dengeleri değiştirdi. Yüksek Sosyete dizisinin yeni bölüm fragmanı ve diziyle ilgili son bilgiler haberimizde.

Yüksek Sosyete, Güney Kore yapımı High Society dizisinden uyarlanan ve Burak Sağyaşar tarafından yapılan yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay'ın oynadığı dizide heyecan dorukta.

YÜKSEK SOSYETE 16. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM ÖZETİ

Yüksek Sosyete dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Seren Deniz Yalçın dahil oldu.

Cansu ve Kerem arasında soğuk rüzgarlar esti. Kerem'in ona ihanet ettiğini düşünen Cansu, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Sude ise; Kerem ve Cansu'nun arasında esen soğuk rüzgarları lehine çevirmeyi başardı. Mert; Kerem'in Oliva'daki son günü için bir sürpriz hazırladı ancak Sude'nin bütün dengeleri değiştirecek daha büyük bir sürprizi oldu.

Ece ve Mert kavuştuklarını düşündükleri anda aşklarının önünde en büyük engel olan Bedia ile karşı karşıya geldi. Diğer yandan Süreyya'ya olan aşkını itiraf eden Levent onun bir seçim yapmasını istedi. Ancak Metin'le ilgili bambaşka bir problem Süreyya'nın karşısına çıktı.

YÜKSEK SOSYETE OYUNCU KADROSU