BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  GÜNCEL

YPG'ye katılan Kanadalı manken Kobani'de ortaya çıktı!

Terör örgütü DEAŞ'a karşı savaşmak için yine terör örgütü YPG saflarına katılan Kanadalı eski manken 46 yaşındaki Hanna Bohman'ın Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ne komşu Suriye'nin Kobani kentinde olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

PYD'nin kontrolünü sağladığı Kobani sokaklarında yanındaki kız çocuğuyla gezen Bohman'ın cep telefonuyla kaydettiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Kanada'da mankenliği bırakıp 2015 yılında terör örgütü DEAŞ'a karşı savaşmak için yine terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG saflarına katılmak üzere Suriye'ye giden Hanna Bohman'ın Suruç'a komşu Kobani'de olduğu ortaya çıktı.

Mankendi YPG teröristi oldu! Hanna Bohman'ın eski hali

CEP TELEFONUNA KAYDETTİ

Üzerinde YPG'lilerin giydiği askeri üniforma başında kovboy şapkası bulunan Bohman, bir süre sokaklarda dolaşırken cep telefonuyla kendisini de görüntüledi.

YPG saflarında savaşan Hanna Bohman daha önce de YPG üniforması ile Frankfurt Havaalanı'nda ortaya çıkmış, havaalanında Türkiye karşıtı Alman vekil Tobias Huch ile 2 saat görüşmüştü.

Sosyal medya hesabında Bohman ile iki saatlik bir görüşme yaptığını söyleyen Huch, daha önce Erdoğan'ı Hitler'e benzeterek, "Erdoğan'ın seçime giden yolu ölümlerle sarılı. Erdoğan'ın taktiği Almanya'nın 30'lu yıllarını andırıyor" sözleriyle tartışma yaratmıştı.

Eski model, cephede kadın ve erkek askerler arasında cinsel ilişki olabildiğini ama bunun saklı tutulduğunu söylemişti.