BIST 9.794
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.427,76
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yozgat AK Parti'de bir ilk gerçekleşti

Yozgat'ta 2014 yılında yapılacak yerel seçimler öncesinde bir ilk gerçekleşti. Selcen Göksel Taşdan, Yozgat Belediye Başkanlığı için AK Partiden ilk kadın aday adayı oldu.

Abone ol

Yozgat İl Genel Meclisi Üyesi, Yozgat Sanayi ve Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı ve Elektrik Mühendisleri Odası Yozgat Oda Başkanı, Elektrik Elektronik Mühendisi Selcen Göksel Taşdan, Yozgat Belediye Başkanlığı için AK Partiden ilk kadın aday adayı oldu.

Taşdan 31 Ekim 2013 tarihinde Ak Parti İl Başkanlığında yaptığı basın toplantısında kamuoyuna kendini tanıttı. Siyasi hayatına 2005 yılında Ak Parti'de başladığını ifade eden Taşdan, Yozgat Ak Parti Kadın Kolları Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısıyken 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde il Genel Meclis Üyesi olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada; Ak Parti'de siyaset yapmaktan gurur duyduğunu söyleyen Taşdan "Başbakanımız ve Genel Başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın insan odaklı hizmet anlayışı ve "hizmet siyasetini kadınsız düşünmek, hayatı yarım algılamak anlamına gelir" sözlerinden hareketle; Allah'ın izniyle Yozgat'a ve Yozgatlıya hizmet etmek amacıyla Yozgat Belediyesi Başkanlığına talibim" dedi…

"KENDİNİ DEĞİL KENTİNİ DÜŞÜNEN ADAY"

Belediye başkanı aday adayı olarak katılımcılığa açık, "ben değil biz" diyen, sivil toplumu önemseyen, değişim ve dönüşümü sadece takip eden değil bizzat gerçekleştiren, dürüst, üretken, hizmet etmeyi seven, "kendini değil, kentini düşünen" bir anlayışla belediye başkanlığına aday olduğunu anlatan Taşdan, "Bu bir bayrak yarışıdır. Aday olan ve olacak olan dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ben kendimi önce Allah'a sonra da sizler gibi değerli Yozgatlılara emanet ediyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kazanan Ak Parti olsun." diyerek sözlerini tamamladı.