BIST 9.543
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.488,04
GÜNCEL

Youtuber Logan Paul özür diledi binlerce dolar kazandı

Önce intihar eden kişinin görüntülerini paylaştı, sonra özür diledi. Paul'un videosu 43 milyon izlendi.

15 milyon takipçiye sahip YouTuber Logan Paul, çektiği özür videosu ile binlerce dolar kazandı. Paul’un ‘So Sorry’ başlığıyla yayımladığı video 43 milyondan fazla izlendi.

Logan karşılaştığı kitlesel tepkilerin ardından özür dilediği ikinci bir video paylaşsa da tepkiler dinmemiş ve sosyal medya kullanıcıları Paul’un YouTube sayfasının kapatılmasını talep etmişti. Bunun üzerine harekete geçen YouTube, Paul’un kanalını kapatmış ve markaların platform içerik yaratıcılarının %5’inin reklam sattığı YouTube’un ‘Tercih Edilen Programlar’ listesinden de kaldırmıştı. Ayrıca, yapılan açıklamada Logan Paul ile planlanan tüm orijinal içeriklerin de rafa kaldırıldığının altı çizilmişti.

NE OLMUŞTU?

Logan, arkadaşlarıyla birlikte Japonya’da korku filmlerine konu olmuş ‘intihar ormanı’ Aokigahara’ya gitmiş, burada intihar eden birinin görüntülerini çekmiş ve bu videoyu YouTube kanalında paylaşmıştı. YouTuber, gelen tepkiler üzerine özür dilemiş ve özür metnini yine YouTube üzerinden paylaşmıştı. Genç YouTuber’ın bu özür videoları ile binlerce dolar kazandığı belirtildi.

Sitene Ekle