BIST 9.066
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.325,77
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

YouTube internet bağlantısız da çalışacak

YouTube, internet bağlantısı kısıtlı olanlar için bu büyük yeniliği yapacağını duyurdu!

Abone ol

YouTube, şimdilik sadece Hindistan'da da olsa videoları internet bağlantısı olmaksızın izlemeye izin vermeye hazırlanıyor. Bu büyük yenilik sayesinde videoları her yerde, istenildiği zaman izlemek mümkün hale gelecek.

Hindistan'da Android One'ın tanıtılmasının hemen ardından gelen duyuruya göre videoyu bir kez indirip, telefona kaydettikten sonra onu tekrar tekrar izlemek mümkün olacak. Hindistan dışındaki ülkelere gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir bilgi verilmeyen özellik, etkinlikte YouTube yöneticisi Ceasar Sengupta tarafından şöyle anlatıldı:

"YouTube'ün büyük bir bölümü, önümüzdeki haftalarda Hindistan'da çevrimdışı olarak kullanılabilir hale gelecek. Bu dev bir gelişme ve kullanıcılarımız bunu çok, çok sevecekler. Videoyu bir kez indirip, telefonunuza kaydedip, tekrar tekrar izleyebileceksiniz."

Raporlara göre çevrimdışı izleme özelliği, sadece müzik klipleriyle kısıtlı olmayacak. YouTube Music Key'in aksine kullanıcılar, neredeyse tüm videoları Android'li telefonlarında, tabletlerinde veya bilgisayarlarında saklayabilecekler. Reklamların çevrimdışıyken nasıl çalışacağı bilinmiyor, ancak cihaz internete bağlıyken indirileceği ve eşitleneceği, video çevrimdışı yürütüldüğünde gösterileceği düşünülüyor