BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

YouTube, Android ve iOS kullanıcıları için yeni bir özelliğini duyurdu

YouTube, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir bilgiye göre, videolara tıklamadan içeriğini görmeniz için ön izleme özelliğini kullanıma sunacak.

Abone ol

Kullanıcılara gelecek olan bu önizleme özelliği, YouTube tarafından bir eksiklik olarak göze çarpıyordu. Bu özellik sayesinde platform üzerindeki videoların etkileşimini daha üst seviyeye çıkartacak olan YouTube, yeni bir özelliği kullanıcılarına sunacak.

Ön izleme, YouTube ana sayfasında dolaşırken, videolara tıklayarak açmak zorunda kalmadan içeriğini görmenizi sağlayacak bir yenilik olarak karşımıza çıkacak.

Videoları sessiz bir şekilde ana sayfa üzerinden ön izleme yapmamıza olanak sağlayacak YouTube, söz konusu sessiz videolarında altyazı kullanacak. Önümüzdeki hafta tüm dünyadaki kullanıcılar için kullanıma sunulacağı açıklanan önizleme özelliğinin hem iOS ve Android kullanıcıları için otomatik olarak etkinleştirileceği de belirtildi.

YouTube, reklamlardan rahatsız olan kullanıcıları için geçtiğimiz hafta, 'atlanabilir reklam' özelliğini de kullanıma sunmuştu.