BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10

Zeytin Dalı’nın güvercinleri

İçerideki hainler ve dışarıdaki düşmanlar tarafından Türkiye’yi yıpratmak amaçlı yapılan propagandanın ne kadar yalan ve iftira olduğunu anlatıyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), geçen hafta 2017 yılına ilişkin istatistiklerini yayımladı ve bir kez daha tablo değişmedi....................

Misafir

OHAL sanki Roma’ya taşınıyor.!__________________ Erdoğan pazartesi Suçluların İadesine İlişkin Avrupa Sözleşmesine dahil olmayan bağımsız Vatikan Devletini 3 bin 500 polisle ziyaret edecek!........

★★★

★ Karar Nisan 11inde!_______________________35 milyarlık faturası var!.. ABD davasının ve ardından yeni isimler ve davalar gelecek deniyor.

Misafir

Iceride hain cok gercekten pkk lilar ve Ataturk-Cumhuriyet dusmani bir suru hain var bu ulkede.Allah ikisine de guc kuvvet vermesin!!!

Erol Baron

Çoğunluğu aile ortamından gelen ve TSK içinde eminim tekrar ahlak kontrolünden geçerek cepheye gönderilen Türk askeri ABD'nin her türlü defoyu barındıran sokaktaki hırsız ursuzlardan toplama paralı askerleri gibi merhametsiz, hırsız ve tecavüzcü olamayacağını TC tüm dünyaya haykırmalı.

Şövalye

İktidarın, iç ve dış politikada attığı adımları, baskıcı ve tehdit dolu uygulamalarını eleştiren, itiraz eden herkesin ‘vatan haini’ olmakla suçlandığı bir dönemden geçiliyor.

  • 1