BIST 9.457
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.497,41

Zeybekci: Yakın sürede ekonomide rahatlama olacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Uşak Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) açılış töreninde yaptığı konuşmada, bazı çevrelerin ısrarla Türkiye'nin güçlenmesini istemediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Ne diyosun bu çok güzel bi haber:)

Misafir

Yalana iman edenlere yazıklar lsun.

YT

HEP TEĞET DEDİKLERİNİZLE, GEÇİCİ DEDİKLERİNİZLE, MANİPÜLASYON, DIŞ GÜÇLER DEDİKLERİNİZLE BUGÜNLERE GELMEDİK Mİ? NEYİ ÇÖZDÜNÜZ DE SONRA OLACAK DİYORSUNUZ? SADECE SEÇİMİ KAZANMAK İÇİN.. BUNU ÇOK BİLİYORUZ, SANDIKLA GÖNDERSEK BARİ..

Ayşen sadık

Hala aynı terane iyi olacak 16 yıldır iyi olan ne var onu söyle, tarım bitti, hayvancılık bitti, eğitim bitti, sosyal hayat bitti, sağlık desen içler acısı doktoru koca hastaneler,vergi dediğini artık size ödüyoruz doymadınız bir türlü verginin vergisini veriyoruz ödediğimiz her faturanın %40 ı vergi aldığımız bir gazoz onda bile ötv var bunca vergiyle bu ülke uçarı ama sizi doyuramadık, ortada geçmeyip vergi verdiğimiz yollar, toki betonlarından başka birşey yok hep laf hep laf ben ülkem kalkındımı halkım rahatmı onu görmek isterim, fetöye bitirmiş miş kendi yarattı fetöyü halk çekti cezayı o dinsizler bittim sanıyorsunuz hala en kral yerlerde çalışıyorlar sadece benim bildiğim soyadlarını bilsem hemen ihbar ederim yavşakların onlar bitmez yazıyorum buraya.

Misafir

Neremiz güçlendi kadrolu açlık sınırı altında maaş aldık yıllardır bundan sonra ne olacak

Misafir

Aynen doğrudur. fetöyü ve pkkyı bitiren,belini kırandan ALLAH Razı olsun.

KÜRT MUSTAFA

Doların gerçek değeri 3000 . seçimden sonra düşecek inşaallah dış güçler, türkiye düşmanları ,faiz lobisi türkiye ile oynuyorlar.ama HAVALARINI ALACAKLAR..CUMHUR İTTİFAKI % 51 İLE KAZANACAK.HDPKK %5 ALACAK YAZIN KENARA.GÜNEY DOĞU TERÖRDEN RAHATLADI.

  • 1