BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.434,95

Zarrab Davutoğlu'ndan ne istedi? Bomba iddia!

Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Ahmet Davutoğlu ve Reza Zarrab hakkında bomba bir iddiada bulundu. Reza Zarrab Davutoğlu'ndan ne istedi?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

iran, zarrabı 3 dakikada asar işini bitirirdi, bizimkiler öpe sarıla madalya taktılar... ne açmışsınız be...!!!

Misafir

hepiniz takılmışsınız bu iranlı ajan ile hepniz... anlatın dinliyoruz...

Halil hal

Bu davudoglu heryerden cikiyor ondan sonra da yag gibi yukariya cikiyor suriye olayi rus savas ucagi erdogana karsi olayi pelikan dosyasi regeranduma karsi olayi daha sayamacagim kadar cok simdi de zarrab olayi herseyi bir alangirli artik halk karar versin bu davudoglu icin

misafir

deniyor ki zarrab iran gizli servisinin ajanı...selam tevhid soruşturması iran gizli ajanlarının türkiyedeki faaliyetlerine yönelikti...akp o soruşturmanın polislerini de 17/25 aralık soruşturmasının polisleri gibi hapse attı...

Kenan

Eee adam ötecek diye birileri boşuna korkmamış. Can tatlı tabi kaçar..

HASAN

Rakka da ABD de Deaş Tahliye ederken İngiliz istihbaratı M16 görüntüleri BBC Verdi bbc yayınladı peki MİT ne iş yapar. Kaldı ki Zarrab FBI ve CİA ortak operasyonla ABD ye götürülmüş MİT bu operasyon yapılırken neredeydi. zarrab a kim yurt dışına çıkma yasağı kaldırdı.bunlar araştırılması gerek her taşın altında her yol davutoğlu gidiyor

Misafir

erdoğan ın ailesi ve yakınlar,man adasında karapara aklama kirli işlerine girmiş olmalı ki,akp cephesi gündem değiştirme taktiğine girdi.

Misafir

bir iddia var.davutoğlu 17/25 aralık yolsuzluk operasyonalrında adı geçen bakanalrı yargıya teslim edecekmiş,ama,akp den memlekette kaos çıkar diye engellenmiş.suçlular,yargıalnacak diye memlekette kaos çıkmaz.demekki akp iktidarı kuyruğundasn yakalandığını anladı.yırmak için kaos çıkarmaya yönelmiş.zaten bu memlekette kaosu ancak devlet gücünü elinde tutup,çıkarları çin kullanan akp den başkası çıkaramaz.bu olayda davutoğlu nun akp içinde kukla bir başbakan olduğu kanıtlanmış oldu.

Misafir

Davudun ceplerinede milyon Dolarlar koymamismi???? cok büyük hata yapmis.....

neler oldu?

Madem Reza'nın yaptığı, söylediği şeyler yalan, neden bu para transferi işlerinin İran ayağını yürüten Zencani bu işlerden ötürü (petrol satmaktan vs) iran'da yargılandı ve ölüm cezasına çarptırıldı? İran kendi ülkesine ihanet edeni yakalar yakalamaz öptü. biz ise önce elimizden kaçırdık, sonra öteceğini anlayınca nota verdik (ne askerler için nota verildi şu zamana kadar, ne feto için nota verildi bunu da hatırlatayım). o nota niye verildi? Reza ahaber'de niye ajan ilan edildi? peki asıl soru şimdi size geliyor: reza bu saatten sonra sizin için vatan haini değil de, tekrar türk bayrağının arkasındaki hayırsever iş adamı mı oldu?

armağan dere

Ne iddiası hepsi kesindir.''Kim kendi çıkarını düşünmüşse kim servetini artırmayı planlamışsa'' kimleri kastettiği belli.

Tolga

Can tatlı adam kaçar tabi....

  • 1