BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,65
ALTIN 2.521,65

Zaman yazarından çok sert AK Parti yazısı

Emniyet içindeki paralel yapılanmaya yönelik operasyon Zaman yazarı Ali Ünal'ı fena kızdırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 121 Adet Yorum
TB ne ola ki?

what is TB?

abdullah cevdet

Bahadır efendi senin dediklerinin tümü doğru bile olsa cevabı içinde evet RTE nişan aldı vs. TC başbakanı olarak iyi ilişkiler kurmak onun vazifesi ama iyi de işte adam bunu rüşvet kabul etmedi, tezkerede grubunu serbest bıraktı, nişan aldı ama önüne gelen ilk meselede susmadı, Haması Ankara'ya davet etti vs vs sonunda da one minute patlattı suratlarına. Nişanı alıp sussaydı haklı olurdunuz ama tam tersi işler yapıyor. O ümmetin sesidir.

Bahadır YILMAZ

Erdoğan, Taha Kıvanç’ın tanıtımıyla, “Siyonizm’in babası Theodor Herzl tarafından dünya Musevîlerini bir “ulusal yurda” kavuşturma maksadıyla kurulan ve İsrail ile maksadını gerçekleştirmiş bulunan World Jewish Congress’in ABD türevi AJC (American Jewish Congress)” tarafından ödüllendirilmiş biridir. Hem de bu ödül, dünya liderleri içinde İsrailli olanlar dışında sadece ona verilmiştir. 2007’de Hudson’da Neo-Con heyetine Cüneyt Zapsu’nun söyledikleri hafızalardadır. Erdoğan’ın Irak’ı işgal eden ABD askerleri için Wall Street Journal’ın 31 Mart 2003 tarihli nüshasında “ABD’li cesur bay ve bayanların en az kayıpla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmelerini ve Irak’taki acının bir an önce bitmesini ümit ve bunun için dua ediyoruz.” diye yazdığı da biliniyor.

Bahadır YILMAZ

Kimse yolsuzluk, rüşvet, kara para aklama ve zimmet iddialarını yalanlayamadı. Ama belki tarihte yine azıcık hukuk saygısı olan hiçbir iktidarın yapmadığını hem de İslâm davasındaki AKP iktidarı yaptı. 17 Aralık öncesinde kahramanlar olarak tescil ettikleri Emniyet ve Yargı mensuplarına karşı tam bir kıyıma girişti. Balyozcularla, Ergenekoncularla, Öcalan’la, PKK ile ittifaka girdiler; Öcalan önünde, PKK önünde diz çöktüler. Ve tamamen kendilerine göre çalışacak bir Emniyet ve Yargı oluşturmaya, kumpaslarla, yalanlarla, iftiralarla suç üretmeye giriştiler. Ama 8 ay içinde o Emniyet ve Yargı mensuplarını, tarihte görülmedik bir tarzda düşmanlaştırdıkları Cemaat’i suçlayabilecekleri tek bir suç bulamadılar.

ÜLKELİ

hani Hocanız binde birini tanımıyordu.. Siz nerden tanıyorsunuz, bu emniyet müdürlerini? Nerden tanıyorsunuz ki, kefil oluyorsunuz? Her biri için ayrı ayrı savunmalar hazırlıyor, “harama el uzatmadıkları/kanuna aykırı hiçbir iş yapmadıkları” iddiaları eşliğinde meydan okumalarına destek veriyorsunuz? Nerden tanıyorsunuz ki, ulusal haber ajansı olma iddiasındaki haber servislerinizi, gözaltına alınan emniyet müdürlerinin özel ajansı gibi kullandırtıyorsunuz?Sözüm, paralelcileri savunan internet sitelerine.. Paralelcileri savunan gazete ve televizyonlara! cemaatın o küfürbaz yazarlarına hani tanımıyordunuz bu yaygara İstanbul İstihbarat Daire eski Başkanı Ali Fuat Yılmazer, birkaç aydır, altın madencisi patronun ulusalcılar. kotardığı televizyona çıkıp, meydan okuyordu..“Gelsinler gözaltına alsınlar beni.” Dün gözaltına alındı..Bu sefer de söylediği şu: “Şu mübarek Ramazan’da bu zulmü reva görenleri sana havale ediyoruz Allah’ım.” Gözaltına alınmak zulüm ise, niye meydan okudun Ali Bey

111

BU GÜN KADİR GCESİ. BİRİLERİ BİRİLERİNİ DİNDEN ÇIKARIP MÜSLÜMAN OLMAMAKLA YAHUDİLİKLE SUÇLUYOR. İNSANLARIN AHİRETLERİNİ KAZANABİLECEKLERİ BİR GÜNDE KAYBET MESİ NE ACI...

işin can alıcı noktası 1

koskoca yorumda bula bula bunu mu buldunuz? kabul sizin eşşeğiniz erkek olsun.. başa dönelim ve şöyle düzeltelip orayı; "maslahatgüzar ı niye.."

CCC ULVİ

AKP for the future of this country, TB is a horde of poor countries dragged into a swamp.

Bahadır YILMAZ

Allah Teala İsrail'e Abd'ye siyonizme hizmet edenleri kahreylesin hele bu Cemaat gibi Hak yoldayız diyenlerse yerin dibine batırsın ama onlar hak yolda iseler ve şom ağızlılar onlara iftira atıyorsa Kadir-i Mutlak olan Yüce Allah o şom ağızlılara aynı sonu yaşatsın kahreylesin. İkinci olarak Camia ne zaman doğruları söylese aynı şey olacaktı.

selim

helal olsun işte gerçekler aynen katılıyorum.

gerçek şu ki

@EFE Hem merhum İnönü ye ver veriştir.Hem de uyguladığı dış politikası nedeniyle verilen Madalyayı al..O zaman sorarlar adama; Meydanlarda CHP yi kötüleyerek, Anti CHP propagandası yapmak niye!.. Sorgulayabilirmişsiniz AKP yi ve Kendinizi?

...........

BUNLARA GÖRE SADECE KENDİLERİ MÜSLÜMAN. DİĞER İSLAMİ GRUPLAR VE AKP YE OY VERENLER MÜSLÜMAN DEĞİL. BUNLAR BU KADAR ALŞALMIŞLAR ARTIK. GÜYA İSLAM ADINA TEDBİR YAPIP HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞIDA YAPAN BUNLAR.

KKUULLLL

ALLAH BU ÖRGÜT GÖRÜNÜMLÜ HEZİMET HAREKETİNDEN BİZ MÜSLÜMANLARI VE TÜRKİYEMİZİ MUHAFAZA ETSİN. HALA MÜSLÜMANLIKTAN BAHSEDİYORLARYA İNSAN ONA SİNİR OLUYOR. MENFAATLERİ UĞRUNA HERŞEYİ MÜBAH GÖREN BİR ZİHNİYET OLABİLİRMİ. MESELE YA TALİMATLA CUMAYA GİDEN BU HERİFLER KALKMIŞ DİĞER İSLAMİ CEMAATLERE LAF ATABİLİYORLAR. İSLAMI KAFALARINA GÖRE TEDBİR TEDBİR DİYİP NAMAZ KILMAZ İÇKİ İÇERLER. SONRADA KENDİLERİ İSLAMI ÇOK İYİ YAŞIYORMUŞ GİBİ DİĞER GRUPLARA HAKARET EDERLER. ALLAH SİZLERİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.

ahmet aksu

cahil çocuk! İsrail şuan elçilik düzeyinde temsil edilmiyor, maslahatgüzar bulunduruyor!!!! Güneyde o sevdiğiniz ülke, hocanızın otorite kabul ettiği, yayınladığı mesajda lanetleyemediği İsrail .... Şaron VEFAT ETTİ, ÇIĞIR AÇAN LİDER diyen zavallılar

Misal

2. dünya savaşından bu yan bu nişaneyi verecek yegane türk ve müslüman olarak BB'nı mı bulmuşlar? 60 senedir ateş altında olan Filistine rağmen kibarca reddetse idi incileri mi dökülürdü. Hadi aldın iade et. Graham Füller olayı da safsatadır. Havuz medyasının iddiasından öte değildir. Bizati FG'nin buna verilmiş cevabı vardır. İddiacılar da bunu ispatlamakla mükelletfir (Başbakan Sözü)

uyan gerz

kafanı aha bunu oku http://www.internethaber.com/zaman-yazarindan-cok-sert-ak-parti-yazisi-701598h.htm

abdullah erdoğan

Be kardeşim bu madalyalar, hırsızlık, yolsuzluk vs diğer bütün iddialarınızın hepsi olduğunda neden gemiyi terk etmediniz de One Minute'den sonra düşman oldunuz? RTE tu kaka oldu? 10 yıl boyunca arkasında değil miydiniz? Savunmuyor muydunuz? Neden İsrail ve siyonistler ile ortak aynı anda taraf değiştirdiniz? Gerisi palavra, vurdunuz ölmedi o şimdi bedelini ödetecek.

uyanın

http://www.internethaber.com/7-subat,-17-ve-25-aralikin-hic-bilinmeyenleri...-16379y.htm

ÜLKELİ

ey israilin uşağı cemaat başbakana bu kadar küfür ediyorsunuz bir diktator diyorsunuz peki türk milletine cevap verin ne siz nede pensilivanyadaki mesihiniz niye tek kelime israil hakkında konuşmuyorsunuz filistinliler içinde 10 gün geçtikten sonra yarım ağzlı bir taziye yayınlıyor üstelik katliyam yapan israile tek laf söylemiyor Başbakan ile Mahmud Abbas'ın görüşmesini kayda alıp İsrail'e servis etmişler.Gazze'de kıyımların yaşandığı bir dönemde bu gerçeği öğrenmek yeterince yürek dağlayıcı.Bunu yapanlar, Gazze'de öldürülen o çocukların katilidir!Neocon ve İsrail aşırı sağına mensup efendilerine hizmet etmek için ülkeyi sattılar, kurumları sattılar, değerleri sattılar, Filistin davasını sattılar, Müslüman dünyada değer verilen ne varsa pazarlık malzemesine dönüştürdüler. bu cemaatmı mahsum güldürmeyin ey cemaatı küfürbaz yazarları

SEBAHATTİN ÖZDEMİR

FETHULLAHÇILAR SİZ NE YAZARSANIZ YAZIN BİZİ İNANDIRAMAZSINIZ ARTIK. AK PARTİ VE ONUN KURUCULARINI ÇOK SEVİYORUM VE DESTEKLİYORUM.SİZİN DERSANENİZE ÇOCUĞUMU GÖNDERDİĞİM, YAYINLARINIZI İZLEDİĞİM İÇİN ÇOK PİŞMANIM.

işin can alıcı noktası 2

” DEVLETLER ÇAPINDA GÜÇSÜZLÜĞÜMÜZÜN ve DÜNYA DENGESİNDE HİÇLİĞİMİZİN AĞIRLIĞINI BİR KERE DAHA HİSSEDİYORUZ. “ Ve yıne,“İslam âleminin Ramazan-ı Şerif'in maneviyatına girdiği, Hakk'ın rızasını kazanmak için Kadir Gecesi'ni aradığı mübarek günlerde İsrail ordusunun Gazze'ye ve mazlum Filistin halkına yönelik saldırısından itikafta bulunduğum esnada haberdar edildim. Kadın ve çocuk demeden masum insanların topyekün bir saldırı sonucu katledilmesini hiçbir vicdan kabul edemez. Saldırılarda hayatını kaybeden kardeşlerimize Cenab Erhamürrahimin'den rahmet, yakınlarına ve bütün Filistin halkına başsağlığı dilerim. ” diyerek hem KINIYOR hem de RAHMET DİLEMİYOR mu?

Abdullah Kılıç

Ortada vatana ihanet var,siz ise mugalata ile işi ört bas etmek çabasındasınız.Bu iddiaları,yaşananları sorgulamayan,adalet huzurunda hesabını sormayan hiç bir devlet payidar kalamaz. Adı ne olursa olsun devleti kanunları,teamülleri ve gelenekleriyle değil de imamlarla,şakirtlerle yönetmeye kalkanlar sonunda canilerle,hainlerle ve şakilerle yüzleşmek zorunda kalırlar...

işin can alıcı noktası 1

@can İKTİDARIN İsrail'i kınaması yeterli mi? Meydanlarda (ağır !!?) söylemleriyle kınayanlar şu anda icracı değil mi? Niye örn.İsrail Elçisini Güney Amerika Ülkeleri Gibi Sınır Dışı Etmiyor ? veya çağrılıp dikkat çekilemiyor (hatırlayın alçak koltuk krizini) Elini vicdanına koy ve sn Gülen,Şu Söylemleminde 'Meydanlarda Esip Gürleyen,Gaz Alan Hükümet'ten, İcra Makamı Olarak Birşeyler Yapmasını İstemiyor mu;” DEVLETLER ÇAPINDA

osman

Bu operasyonlar hükümeti bitirecek.yapılan zülümler arşa ulaşmak üzere.ne yapılırsa yapılsın fikirler top ve tüfekle yok edilemez.

salim k.

"8 yıl önce ikaz edildikleri bir inde sîret değiştirme müşahedesini ispat edercesine davranıyorlar." haklısınız hocam.. bu ine girme meselesi de tam oturdu...ine ayılar girer vesselam..