BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,86
ALTIN 2.494,50

Zaman gazetesi eski muhabirine hapis kararı!

Kapatılan Zaman gazetesinin muhabiri Ayşenur Parıldak, 'Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmak' suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Sizler hain oldugunuzu yine bizzat kendiniz tescillediniz. İhanetin dunyanin her yerinde karsiligi olum cezasidir. Bu anlamda adalet yerine gelmemistir. Ama Allah buyuk adaletin yerine geldigi o guneri de goruruz.

Misafir

Olum sizi sayiylami verdiler senin adaletten anladigin buysa evet vatana ihanet edenler icin adalet kalmadi bu memlekette. Sifati ister gazeteci olsu ister baska bir sey, sende asil memlketin neresiyse oraya git

Vatandaş

Ülkesinin CB'sini tehdit eden bir gazeteci müsvettesi dünyanın her ülkesinde gerekli cezayı alır. Ancak, az vermişler. Ömür boyu yatırmaları gerekiyordu. Böyle beyinsiz, bir sümüklünün ardından gidenlere az bile.

salhor

Allâh şâhidim olsun ki 70 yıllık ömrüm boyunca daima devletime ve en çok da mahkemelerimize güvendim. Ama bu FETÖ şerefsizliğiyle irtibatlandırılan o kadar günahsız insanın felâketini gördüm ki artık sadece kıyâmeti ve MAHŞER KARGAŞASINDA KURULACAK MÎZÂN'ı bekliyorum. F.GÜLEN denen mel'unu kim sevmedi? İki arkadaşım dışında herkes seviyordu.Biri doktoralı bir hocaydı; "Bu sümüklü pz.k !" derdi. İkincisi bir avukattı ve 2006'da l5 TEMMUZ olayını anlatmış "Bu alçakların nihai hedefi dünya imparatorluğu" demişti. Bu ikisi dışında herkes kandı. Şimdi kananların bir kısmı, diğer kısmının gırtlağına basma derdinde. Ama ALLÂH BASÎR, KADÎR, ÂDİL ve ZÜ'L-İNTİKÂM. Numara yapanları O bilir.

Misafir

Adalet kalmayan bir memlekette geriye hicbir sey kalmamis demektir. Insanlari gazetecilik yapti diye hapse atarsaniz yarin da sizi baskasi sudan bahaneyle hapse atar. Bu is bumerang gibi herkesi vurur bilesiniz.

Isa

Bir gazetede muhabir olarak calismak ne zaman suc olmus ? daha dune kadar bu ulkenin Cumhurbaskani o cemaate ovguler yagdirmiyormuydu? Simdi bu kizcagiz kim ki ? bir muhabir ? ne yapti ki ? kimi yaraladi ? silahi mi vardi ? Mahkemeler Cumhurbaskaninin talebiyle hareket ediyorsa o ulke bitmistir.

Adil

Su an itibariyle cemaatci 17 bin kadin hapisteymis. Hemen hepsinin basi kapali oldugunu haberlerden goruyoruz. Turkiye Cumhuriyeti tarihinde hicbir donemde basi kapali, muhafazakar degerlere bagli bu kadar kadin hapse girmemisti. Acaba bir yerlerde yanlis mi yapiyoruz?

Misafir

bunlarin basi ham günes vurmasin bu ne anadoluya yakisiyor nede örf ve adetlerimize benziyor bu bir siyasi simgedir ama bu gidis türkiyeyi dagitir böler ben söyledim siz yazin bir kenara kardesim islamda erkekler kadinlara saldirmazsa bu kilik ortaya cikmaz islamin sonu mahkumluktur!!

Kacirmayin.

Ya kacanlar? Bu yaratiklar yurtdisinda luks icinde. Devletten kacamamalilar. Özellikle büyük başlar. Ah o beyaz toroslar olacakki...

Misafir

Neden sadece sesi çıkmayanlara ceza var.Daha dün Gökçek ve pekçoğu yardimlarini dillendiriyordu.Hatta Cumhurbaşkanimiz ne istedilerde vermedik demedi mi,neden onlara kimsenin gıkı çikmiyor.Eğer adaletten bahseden biri varsa çıksın anlatsın.Garibana ahkam kesip de diğerlerine susmak kolay.Eğer adaletse herkese olmali,yoksa adalet mülkün temeliyse eger bu temel sarsılıyor ve yakinda inş yikilmaz

Misafir

Evet bağdaşır hemşerim, bunlar sadece darbe yapmadı, bunlar, soru çalarak, liyakatı katlederek, adaleti dalatette bırakarak, milyonlarca insanın emeklerini çalarak, geleceklerini çalarak, hakkı ve hakikatı gizleyerek Haçlı ordularının bu millete yapamadığını yaptı be... Ve bunları bilerek, isteyerek yaptılar... bu dünyanda suçalarının hesabını öğle böyle belki verecekler.. Lakin mahşerde bunun hesabını veremeyecekler. Sen hiç Eyke halkının kıssasını okudun mu? Onlarda birbirlerinin hakkını çalar ve adaletsizlik yaparlarmış, sonuç helak olan bir toplum oldular...

Misafir

Zaten 16 aydır tutukluymuş.Neden böyle bir karar verildi?Terör suçu işlemiş mi? Veya terör suçu işleyene destek olmuş mu? 15 Temmuz' da işlenen terör suçundan sonra gün yüzüne çıktı her şey. Ondan önce bu örgüte mensup olan herkesi suçlu görmek adaletle bağdaşır mı?

az ceza

ne yazikki cezani indirmis mahkeme simdi o hainler gelsin kurtarsinlar seni turkiyede darbe olmasi icin can atiyordun ne oldu tum zaman gazetesi personeli tutuklanmali hicbiri yurtdisini kacmasina musade edilmemeli.

Vatandas

Zaman gazetesinde yazanlar, Yorum yapanlar, Abant platformunun mudavimleri belki milletvekili bile olup sureti haktan gozukenlerden de he sap sorulmali.

  • 1