BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.432,60

Zabıtadan skandal görüntü: Herkes tepki gösterdi!

DENİZLİ’de zabıtalar, bir gencin sattığı pamuk şekerlere el koyarak çiğneyip imha etti. Zabıta personelinin gencin elinden aldığı pamuk şekerleri yere atıp ayakları ile çiğnemesi ise büyük tepki çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Vergisizlik

Misafir

bu çocuğun belki de ailesi onun pamuk şeker satarak kazandığı paraya muhtaçtır. ailesinin maddi durumu iyi olan biri zaten bunu yapmaz kaldı ki yaptığı bu hareket suç değil hırsızlık mı yapsaydı. maalesef o zabıta memurları yetkilerini aşıp tamamen fevri davranmış ve duygularıyla hareket etmişlerdir.

Misafir

Ülkemde Polis Okulları var da neden zabıta okulu yok. Gıda güvenliği, halkla ilişkiler, vs... Yani işlerinin sadece seyyar satıcı kovalamak olmadığını bilecek, donanımlı zabıta profiline ihtiyaç var. Yoksa daha çok görürüz bu görüntüleri.

Misafir

Yaw bu; çalmamış, dilenmemiş, soygun yapmamış, bu hınç neden?

Ozumturk

Namusuyla para kazanıyor. Vergisini alsalar belediye sesini çıkarmaz. İnsanlar ne yapsın. Hırsızlıkmı

Misafir

Zabıtanın güçü fakire iyi yetiyor,erkekseniz büyük mağazaları kontrol edin..

Vatansever

O iki mahluku da ezmek lazim. O insan helal ekmek kazanmak istiyor. Bu mahluklar yaptigina bak. Derhal islerine son verilmeli....

Vatandas

Delikanli hirsizlik yapmiyor, arsizlik yapmiyor, uyusturucu satmiyor. Namusuyla helal rizkini cikarmaya calisiyor. Bu muameleyi hic haketmiyor. Islamcilar iktidarda ama haksizliklar, adaletsizlikler malesef devam ediyor. Milletimizin Hz. Omer'in adaletine ihtiyaci var.

MİSAFİR

ADAM PAMUK ŞEKERİ SATIYORMUŞ..YANİ HISIZLIK DEĞİL --CİNAYET DEĞİL --KAVGA DÖĞÜŞ DEĞİL..ZABITALARDA KENDİLERİNİ NE SANIYORLARKİ ?? EĞER BU KİŞİNİN BİR SUÇU VARSA --POLİS GEREĞNİ YAPAR ..PES ARTIK ..ÜLKE ÇIĞIRINDAN ÇIKTI ..

Misafir

Ülkemizde devlet zayıfın pesine düşer.Para babalarına diş geçiremez.kanunlar güçsüzler için vardır. boşuna bozuk düzen demiyoruz.

Misafir

Ne vergisi kardesim sattiginin icindekini yiyen cocugun yarin acil servise kaldirilsa niye diye sorarsin

İlhan

Hasan olay vergi ise bu işi en iyi yapan sanayici iş adamları sanatçılar ve futbolculara yapın bakalım pamuk şeker iye gelene kadar kaldırımları işgal eden esnafa müdahale edin de görelim bakalım vurun gariban abaliya

Misafir

Adamlar görevini yapıyor neden olayı yanlış anlıyor bu insanlar?yapmasalar zabıta çalışmıyor esnaftan bir sürü vergi alıyor derler.insanları anlamak çok zor.Allah zabıtalar yardımcısı olsun.

Akıl kelepçelenmez

Zabıta kardeş işine karışmak istemem ama futbol sahasına girip futbol toplarını da aynı güzellikte çiğneyebilir misin?Gel o zaman alnından öpeyim ödülünü al.

Misafir

Zabıtanın görevini yapması suçmu. ?

O yiyeceği hiç yemem ,ama hiç ayakla da basamam

  • 1