BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Yüz tanıma programıyla personeli izlediler mahkemeden emsal karar

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi sözde mesai saatlerini takip edebilmek için yüz tanıma sistemini getirdi. Ancak mahkeme insanlık dışı muamelenin hukuka uygun olmadığına karar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

bu haberde yorumum yok.başka konuda yazıyorum.gençler parasızlıktan evlenemiyor.1.600 lira asgari ücret alan biri,aile desteği olmadan nasıl evlensin?evlense bile, bu hayat pahalılığında nasıl geçinsin?büyük kızım, bir asgari ücretli ile evlendi.düğün ,takı filan da istemedi.bir yüzük ile, resmi nikahla evlendi.oğlum var ,31 yaşını geçiyor.asgari ücretle çalışıyor.evimiz yok, kiradayız.emekli memurum.oğlumu evlendiremiyorum.asgari ücretle çalışan bi kızla evlendirmek niyetindeyim.iyi bir ailenin, iyi ve anlaşabileceği gelin adayı kız lazım.takı yapamam.düğün de yapamam.böyle bir kız bulursak, oğlumu evlendireceğim.espiri olarak belirteyim:''baba çıldırdı,oğlanda dampink var!''duyrulur.

Misafir

bu haberde yorumum yok.başka konuda yazıyorum.gençler parasızlıktan evlenemiyor.1.600 lira asgeri ücret alan biri,aile deswteği olmadan nasıl evlensin?evlense bile bu hayat pahalılığında nasıl geçinsin?büyük kızım, bir asgari ücretli ile evlendi.düğün ,takı filan da istemedi.bir yüzük ile resmi nikahla evlendi.oğlum var 31 yaşını geçiyor.asgari ücretle çalışıyor.evimiz yok kiradayız.emekli memurum.oğlumu evlendiremiyorum.asgari ücretle çalışan bi kızla evlendirmek niyetindeyim.iyi bir ailenin iyi ve anlaşabileceği gelin adayı kız lazım.takı yapamam.düğün de yapamam.böyle bir kız bulursak, oğlumu evlendireceğim.espiri olarak belirteyim:''baba çıldırdı,oğlanda dampink var!''duyrulur.

Misafir

Baskasina verilmesi söz konusu değilmiş Nasi sagliyacaksin o guvenligini her yerde kötü amaçlı birileri çıkar insanlara davar muamelesi yapmayı bırakın yüz tanıma sistemini devlette kullansa bu bir insanlık sucudur

AY AY

İNSANLAR DA KENDİNİ O KADAR TAKİP GEREKTİREN HALE GETİRMESELER Mİ?

Misafir

İşin içine basit fikir, eksik düşünce, tembel patron yaklaşımı girince aha da sonuç.

Misafir

Akla! bak akla! sanki kendine ait biyometrik verileri güvenli kullanabilecek ve büyük data verisinin, başka amaçlarla kullanılmasını imkansız kılacak, güvenlik altyapın var da sıra buna geldi. Önce bu elektronik sistem ve yazılımı yüzdeyüz yerli olarak üret güzel kardeşim.

  • 1