BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.506,37

Yusuf Kaplan'dan şok uyarı! Türkiye kuşatılacak

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan bugünkü köşesinde Türkiye'ye önemli bir uyarı yaptı. Kaplan Türkiye’yi kuşatma ve yalnızlaştırma planlarının önümüzdeki süreçte hız kazanacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Oyuna giren terler.Var mı bunun başka izahı.

izmirli

zaten her açıdan kuşatılmışız daha neyin kafasını yaşıyorsunuz..hiç bir şey üretmiyorsak bitmişizdir..başınızdakiler iyi bilir

salih

Yusuf Yusuf, pardon kaplan: Ekonomi, teknoloji, bilim, sanayi, moda her alanda kuşatılmışsın / hatta teslim alınmışsın haberin yok...

Misafir

Yerine gelecek olanlar Türkiye’yi şaha kaldırır desene,Ümit beklediğin kim acaba

mevhibe inal

Kuşatma topla tüfekle olmuyor. Çarşıya-pazara çıkan sentetik-yabancı giyim, güzellik, temizlik, gıda, tohum, ilaç vb. şirket ve markaları istilasını görür.

Misafir

beceriksizliğinize yeni kılıf aramayın

oy yok tek kişiye

Deniz çakır olayını malzeme yapanlara yazmamızı engelleyen medyayı da kınıyoruz. İşine gelmeyenlere yorum açmıyor bu medya...

oy yok tek kişiye

İstedikleri tek parti seçimi kazansın diye korku ortamı oluşturuluyor.. İçte dışta tehditleri bilipte 17 yılda yapmayan gitsin artık... çıkart için isteyenler de gitsin.

Misafir

amerikalar vurcaklarini söylentesi vardir türkiyeyi

Misafir

bizi kıskanırlar sonra..........

Misafir

Türkiye yapılan politik hatalar nedeniyle yalnız kalmıştır! Güçlü oluncaya kadar izlenecek bir politika olmalıydı ve güçlü olunca da masaya yumruk vurulmalıydı!

BAK yusuf

sen TÜRK tarihi okudun mu hiç? bu topraklarda kurulan devlet sayısı 16.bizi kimse tarih sahnesinden silemedi-silemeyecek de ! İyi bir Türk olmaya çalış ve inan ! OK ?

Misafir

Fantaziyi bırakın Allah aşkına.Tuncer isimli kişi de,Palu ailesini korkutarak ;herşeylerini ellerinden almıştı.

Misafir

Yerli elektrikli arabayla da birilerinin tepesini daha attırsak!

  • 1